آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان پیش دبستانی تحقیق آماده پودمان مهارتهای آموزش پیش دبستانی

آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان پیش دبستانی تحقیق آماده پودمان مهارتهای آموزش پیش دبستانی

آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان پیش دبستانی تحقیق آماده پودمان مهارتهای آموزش پیش دبستانی با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۲۳   صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان پیش دبستانی تحقیق آماده پودمان مهارتهای آموزش پیش دبستانی  تحقیق آماده پودمان علمی کاربردی  می باشد که توسط بانک فایل پژوهشی معلمان طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در یک تحقیق پودمان علمی کاربردی است.تحقیق آماده آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان پیش دبستانی تحقیق آماده پودمان مهارتهای آموزش پیش دبستانی  شامل بخش های زیر است :

۱.      مقدمه

۲.     سوابق تحقیق

۳.     متن تحقیق

۴.     نتیجه گیری

۵.     پیشنهادات

۶.     منابع و ماخذ

بخشی از تحقیق آماده آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان پیش دبستانی تحقیق آماده پودمان مهارتهای آموزش پیش دبستانی  را مشاهده می کنیم .

مقدمه

آموزش قران در دوره پیش از دبستان ضروری  و امکان پذیر است ، آموزش اولیه قران را از سنخ زبان آموزی بوده وبا استناد به تجربه های عملی کودک در زمینه کسب مهارتهای زبانی و تجربه های آموزش قران پیش از آموزش رسمی در تاریخ گذشته کشورمان و تجربه برخی از نهاد های مردمی در دههای اخیر امکان اموزش قران در کودکی را مورد تاکید قرار دارد .(همان منبع)باید توجه داشت که این امکان  و ضرورت و تاثیر این آموزش ها پس از سالها اجرا شدن در مراکز پیش دبستانی  با توجه به تغییر برنامه آموزش فارسی در کلاس اول مورد تامل و بررسی است.

البته آموزش قران برای فارسی زبانان در ابتدا سهل و آسان به نظر میرسد ولی در عمل با مشکلاتی روبه رو میشود. آسان به نظر میرسد چون حروف و حرکات هر دو زبان تقریبا یکی است. مشکل است چون از یک سو قران آموز هیچ گون آشنایی قبلی با الفاظ و کلمات آن – بر خلاف زبان فارسی که زبان مادری اوست- ندارد و نیز در خواندن قران با اعراب و اتصالات ، حروف ناخوانا و برخی ویژگی های دیگر که با زبان فارسی تفاوت دارد ، رو به روست و از سوی دیگر وقتی آموزش همراه با فهم نباشد، دانش آموزان هر چند ابتدا با علاقه کار را شروع کنند اما به تدریج انگیزه آموختن را از دست می دهند. چون آموختن هر زبانی در چهار مرحله گوش دادن ، گفتن ، خواندن و نوشتن انجام میشود و آموختن هر کدام از ارکان زبان همراه با فهم است.ولی عموما مرحله اول آموختن قران چنینی نیست . در آموزش قران دانش آموزان گوش میکنند و می خوانند ولی نمی فهمندو گفتن و نوشتن نیز معمولا در کار نیست. (انوشه پور و همکاران ۱۳۸۴ص۴)بنابراین لازم است برنامه های آموزش قران مورد بررسی و تجدید نظر قرار گیرد.

یکی دیگر از نکاتی که در آموزش قران در دوران کودکی باید مورد تامل قرار گیرد توجه به ویژگی های کودک و استفاده از قالب های مورد علاقه کودک نظیر بازی ُ کاردستیُ شعر و قصه و …. در آموزش است.

سوابق تحقیق

متأسفانه درس قرآن تا پیش از چند سال اخیر، فاقد راهنمای برنامه درسی مصوب یا حتی مدونی بوده است. ارائه و بررسی راهنمای برنامه درسی قرآن، مقام و مجال دیگری می طلبد که امید است، در آینده به شیوه ای مناسب به آن پرداخته شود تا فرصت نقد و بررسی آن برای همه دست اندر کاران و علاقه مندان به آموزش قرآن در سراسر کشور فراهم آید.

بدون شک ، دبستان ، در شکل گیری شخصیت انسان ، از اهمیت بسزایی برخوردار است. حال چنان‌چه ، روش های مورد استفاده در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان ، برگرفته از آیات قرآنی و روایات اسلامی باشد ، اثر بخشی آن در نوع گفتار و رفتارآنان ، همواره پایدار و ماندگار است. گواه این ادعا نیز، فرمایش نورانی امیر مؤمنان ، علی(ع) است که می فرماید: یادگیری علم و دانش در کودکی ، همانند حکاکی بر روی سنگ است.(حیدری ابهری ، ۱۳۸۷ : ۴۰)

ابطحی ،۱۳۸۹ معتقد است عواملی که دانش آموزان پیش دبستانی و دبستان را از فراگیری قرآن دور می کند عبارت اند از : خشک و بی روح بودن کلاس قرآن دانش‌آموزان ؛ • سنتی بودن روش آموزش قرآن به دانش‌آموزان در سال گذشته؛ • جایگزین کردن دروس دیگر در ساعت درسی قرآن دانش‌آموزان در دوره پیش دبستانی؛ • عدم تشویق دانش‌آموزان حافظ قرآن در سال گذشته؛ • شرکت ندادن دانش‌آموزان در اجرای مراسم ها و مناسبت های دینی و مذهبی آموزشگاه ؛ • عدم توجه و بی اهمیتی اولیای دانش‌آموزان به درس قرآن.

سیف اللهی ، ۱۳۸۴ معتقد است عوامل زیر می تواند کودکان را به قرآن جذب نماید:

-ساخت گنجینه ی پیام های قرآنی و احادیث اسلامی توسط دانش‌آموزان؛

-تهیه و خواندن کتاب های داستان و شعر قرآنی برای دانش‌آموزان؛

-اجرای نمایش های قرآنی درکلاس توسط دانش‌آموزان؛

برای دانلود تحقیق آماده آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان پیش دبستانی تحقیق آماده پودمان مهارتهای آموزش پیش دبستانی  از این قسمت اقدام کنید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

دیدگاه ها