نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی

نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی تحت عنوان  چگونگی بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

نکته ای پیرامون نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی

نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی تحت عنوان  چگونگی بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم  با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۳ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

دیباچه پیرامون قضیه بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

درک مشکل پیرامون قضیه  بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

بررسی بیشتر در رابطه با بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

ارائه مستندات پیرامون بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

پیش بینی نتایج در مورد بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

راهکارها پیرامون قضیه بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

رفرنس و منبع مورد استفاده بهبود یادگیری و محفوظات اصطلاحات زیست شناسی در دانش آموزانم

گرد آوری اطلاعات ( شواهد ۱ ) :

من در طول سال های خدمت خود بارها با کلمات عجیبی که زاییده ی ذهن دانش آموز است و به جای اصطلاحات اصلی توسط دانش آموز نوشته شده بود ، برخورد کرده و دریافتم که آن ها کلمات    زیست شناسی را به سختی و به اشتباه حفظ می کنند . چند نمونه از این اشتباهات را به عنوان نمونه   آورده ام .

به طور مثال یکی از دانش آموزان کلاس دوم تجربی اصطلاح  ” آدنوزین تری فسفات ”  را              اتمسفر تری فسفر  ، دیگری ” سانترومر” را سانتی متر  و یکی دیگر “کروموزوم” را  کروموزون  نوشته بود .

این اشتباهات گاهی چنان در ذهن افراد عمیق می شود که حتی در زبان محاوره ای آنها نیز به کار می رود و زمانی چهره نامطلوب خود را نشان می دهد که فردی تحصیل کرده با  داشتن پست و مقام چشم گیر ، آن را به کار برد  .

برای اطلاع از نظر همکاران خود ، پرسش نامه ای تهیه نموده و در دوره ی ضمن خدمت به صورت تصادفی به تعدادی از دبیران زیست شناسی دادم .

بررسی این پرسش نامه ها  نشان داد که از نظر دبیران ، در گستره ی درس زیست شناسی بیشترین مشکل که گریبان گیر دانش آموزان می شود حفظ کلمات و اصطلاحات است . هم چنین نزدیک به ۵۰% دبیران دانش آموزانی داشته اند که به علت حفظ نکردن اصطلاحات ، نمره نامطلوبی به دست آورده اند . به اعتقاد آنها  بیشترین  مشکلات  دانش آموزان به یاد نیاوردن شکل صحیح کلمه یا  تغییر املای آنها و در نهایت  مشابه نویسی است( ۸۶% ) .

پاسخ دانش آموزان به سوالات پرسش نامه ی دو که در پایان سال تحصیلی بین آنان توزیع گردید نشانگر آن بود که حفظ کلمات و اصطلاحات برایشان مشکل بوده است . با آمار گیری از این    پرسش نامه ، ۵۱% درصد از دانش آموزان خاطر نشان کرده اند که میزان مشکل آنها در به خاطر سپردن اصطلاحات زیست شناسی ، از متوسط تا بسیار زیاد است.

با توجه به حجم زیاد مطالب کتاب و فرصت محدودی که دبیر برای تدریس در اختیار دارد ، کارآمدترین شیوه برای وادار کردن دانش آموزان به حفظ اصطلاحات استفاده از ارزشیابی مستمر است . من نیز تمام توجه خود را بر انجام صحیح این روش متمرکز کردم .

« ارزیابی یک بخش واقعا حیاتی در حیطه ی کاری هر معلمی است و هر آموزگاری به واسطه ی آن می تواند تاثیر کلیدی بر روش های پیشرفت دانش آموزان خود بر جای گذارد . »

” احمد شریفان ”  می گوید : « سنجش و ارزشیابی برای دانش آموزان باید به عنوان بخش هدایت و تنظیم کننده ی زندگی در کلاس درس تلقی شود نه بخشی از فرایند یاد گیری _ یاد دهی که ، رخدادی ترسناک و فشار آور به شمار آید به این ترتیب ، برای پیشرفت دانش آموزان ، آنان به آگاهی از قوت ها و          ضعف هایشان نیاز دارند تا کارها و فعالیت هایشان را بهبود بخشند . »

از آنجا که روش های سنتی ارزشیابی معمولا با ایجاد اضطراب در دانش آموزان همراه است باید از شیوه ای نوین و جذاب استفاده می کردیم که در عین حال توانایی آزمودن حجم  وسیعی از اصطلاحات را  به صورت یک جا داشته باشد .

در این راستا توجه من به سوی جدول کلمات متقاطع جلب شد ، نوعی سرگرمی آموزشی که فرد در موقع حل آن هم احساس لذت می کند ، هم یاد می گیرد و هم آموخته های خود را به نمایش می گذارد .       تا کنون استفاده از جدول کلمات متقاطع در سطح آموزش و پرورش کشور محدود به پیک ها ، برخی     Cd های آموزشی و انتهای برخی از فصل های کتاب های درسی در حد خود آزمایی و تکلیف منزل بوده است که هیچ کدام به صورت تخصصی طراحی نشده اند . جستجو های فراوان برای یافتن پیشینه ی تحقیقاتی و کاربرد های جدی در این زمینه به نتیجه نرسید ، بنابر این باید خودم آستین ها را بالا می زدم و برای اولین بار شیوه ی ارزشیابی به روش جدول کلمات متقاطع را به اجرا در می آوردم .نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسیشما عزیزان می توانید نمونه گزارش تخصصی دبیر زیست شناسی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

برچسب ها

دیدگاه ها