موانع و راهکارهای ایجاد جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

موانع و راهکارهای ایجاد جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مقاله کامل در قالب ورد و قابل ویرایش در ۲۲  صفحه

مقاله موانع و راهکارهای ایجاد جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توسط بانک فایل پژوهشی معلمان طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در یک مقاله علمی پژوهشی است. بخشی از مقاله موانع و راهکارهای ایجاد جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را مشاهده می کنیم .

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

چکیده

در سالهای اخیر صحبت های جدی درباره جدیت در اجرای سند تحول بنیادین در میان مسئولین وقت و بخصوص مسئولین آموزش و پرورش رد و بدل شده است. آنچه می بایست مورد توجه قرار گیرد این است که سند تحول بنیادین در نظام آموزشی کشور ما تدوین شده و می بایست به صورت جدی اجرا گردد. در این میان موانع و راهکارهایی وجود دارد که معلمین و سایر فرهگیان می بایست در راستای پیشگیری از این مشکلات و راهکار ها و جدیت در اجرای سند تحول بنیادین بکوشند. از آنجایی که یکی از اهداف مهم آموزش و پرورش توجه به معلم و ایجاد فضای مناسب برای آن می باشد، ضروری است تحول از معلمین آغاز شود و معلمین به عنوان سیاست گذاران آموزش و پرورش با شناخت و درک صحیح از مراحل رشد ،توانمندی ها و ضعف ها، تفاوتهای فردی ،نیازها و خواسته های دانش آموزان در رفتار آنان تغییر ایجاد کنند.دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت نگاه جامع تر و واقع بینانه تری از مفهوم تحول داشته باشند و آنرا یک ضرورت بدانند و نسبت به نظام آموزشی موجود پافشاری نکنند. زیرا باتوجه به تحولات علمی و آموزشی در جهان امروز تغییرات در آموزش و پرورش به صورت محتوایی لازم و ضروری است و به این نکته توجه داشته باشیم که نظام تحول شده نظامی است که در آن دانش آموز را باسواد معنوی، سیاسی، فرهنگی،اجتماعی، هنری و علمی و حرفه ای و فناوری و بهداشتی و… آشنا می کند و ضمن انتقال ارزشها و معیارهای جامعه ،باید و نبایدهای فلسفه را نیز تحلیل و تبیین می نماید . از آنجایی که دانش و تکنولوژی با سرعت رشد داشته، آموزش و پرورش این عصر نمی تواند نسبت به این تحولات بی تفاوت بوده و برنامه ریزی و استراتژی مدونی نداشته باشد.اهمیت این مسئله زمانی مشخص می شود که به سخن مقام معظم رهبری پیرامون زمینه های تحول بنیادین در آموزش و پرورش توجه شود که ایشان بیان فرمودند که برای ایجاد تحول با تکیه بر هویت دینی و ملی و با استفاده از نیروهای فکری و کارآمد و زبده نظام تعلیم و تربیت را تدوین نمود و بر مبنای آن تغییر داد.بنابراین تحول در آموزش و پرورش با تکیه بر نوآوری و مشارکت و رقابت و کاربردی کردن آموزش و تامین نیازهای جدید ملی و استفاده از دستاوردهای جهانی استوار می باشد.در مقاله حاضر قصد داریم به مقوله موانع و راهکارهای ایجاد جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بپردازیم.

کلید واژه ها :موانع، راهکار، جدیت ، سند تحول بنیادین ، آموزش و پرورش

مقدمه

موضوع تحول در نظام مدیریت آموزش و پرورش یکی از موضوع های اساسی در نظام تعلیم و تربیت است که از منظر حوزه های سیاستگذاری، برنامه ریزی، مدیریت و اجرا اهمیت زیادی دارد. این موضوع از دیر باز ذهن مسئوولان آموزشی را در سطوح مختلف به خود مشغول داشته است زیرا به دلیل ماهیت پویا و پیوسته نظام آموزشی، تنها از طریق یک فرایند تحولی نهادینه شده میتوان به تحقق اهداف آموزش و پرورش خوش بین بوده و زمینه های تحقق اهداف و آرمانهای مترتب بر نظام آموزش و پرورش را مهیا دانست و این جز با مشارکت فعال و مستمر امکان پذیر نیست. تحول در ساختار تعلیم و تربیت ایران،‌ از گذشته تاکنون، ذهن برنامه‌ریزان و دست ‌اندرکاران را به خود مشغول کرده است. این مساله، در روزهای اخیر، با هدف تغییرات اساسی و بنیادین، از سوی عالیترین سطوح مقامهای کشوری مورد تاکید قرار گرفت.‌حقیقت این است که همه، از وضعیت حاکم بر آموزش و پرورش(چه در داخل و چه در خارج این سیستم) به نحوی رضایت لازم را ندارند و خواستار تغییر این وضعیت هستند. این مساله بیش از هر چیز باعث اعتراض‌هایی در میان خود فرهنگیان شده و به دنبال آن نارضایتی مردم را نیز، در پی داشته است. ‌لذا به نظر می‌رسد که، زمینه برای ایجاد تحول بنیادی فراهم شده است. چرا که انقلاب اسلامی ایران که خود یک انقلاب بزرگ فرهنگی در جهان بوده است نیازمند برداشتن یک گام دیگر به سمت کمال است.‌ قاعدتاً تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور، باید همه‌جانبه بوده و در زمینه‌های مختلف صورت پذیرد و بسترهای مختلفی را شامل شود.

فهرست مطالب

چکیده  ۸

مقدمه: ۹

بیان مسئله  ۹

ضرورت مشارکت در ایجاد تحول در آموزش و پرورش    ۱۰

چالش های موجود در نظام معلمی: ۱۱

چالش های موجود در نظام یاددهی – یادگیری و بسته های آموزشی: ۱۲

بسترهای قابل تحول در آموزش و پرورش: ۱۵

نتیجه گیری: ۱۸

پیشنهادها: ۱۹

منابع و مآخذ  ۲۱

برای دانلود مقاله موانع و راهکارهای ایجاد جدیت برای اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از این قسمت اقدام کنید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

دیدگاه ها