نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی

نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی تحت عنوان  چگونگی تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

نکته ای پیرامون نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی

نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی تحت عنوان  چگونگی تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی   با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۶ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

دیباچه پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

درک مشکل پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

بررسی بیشتر در رابطه با تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

ارائه مستندات پیرامون تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

پیش بینی نتایج در مورد تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

راهکارها پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

رفرنس و منبع مورد استفاده تشویق دانش آموزان به درس علوم تجربی و کار گروهی

شیوه گرد آوری اطلاعات (شواهد ۱ )  

پژوهش حاضر دربین دانش آموزان پایه هفتم و هشتم آموزشگاه نمونه دولتی ریحانه  می باشد که در برنامه آموزشی آنها درس علوم تجربی  گنجانده شده است. امسال هم طبق سالهای قبل برای اینکه بدانم چرا دانش آموزان به درس علوم تجربی علاقه کمتری نشان می دهند وچه کار کنم که دانش آموزان از این حالت خارج شوند وبا دید دیگری به این درس نگاه کنند به اهمیت درس علوم تجربی  پی ببرند ابتدا از خود آنها خواستم که نظرشان را درباره این درس وکلاس بنویسند وبگویند چه  انتظاری از کلاس علوم تجربی  دارند ودوست دارند از چه روشی برای تدریس این درس استفاده شود.    بعداز نظر خواهی از دانش آموزان با مشاور وهمکارانم در باره علل بی علاقگی وضعف دانش آموزان در این  درس صحبت نمودم سپس از تعدادی از اولیاء دانش آموزان ضعیف دعوت به عمل آمده وعلل بی علاقگی  وضعف فرزندشان را نسبت به درس جویا شدم. تا بتوانم دانش آموزانم را به شرکت در کار گروهی ترغیب نمایم.

تجزیه وتحلیل داده ها

پس از بررسی نظرات ومطالعه کتاب ها ومجلات مختلف و همفکری ومشاوره با مشاور در مدرسه  وسایر همکاران  درباره علت عدم علاقه دانش آموزان به درس علوم به نتایجی دست یافتم که به شرح ذیل  می باشد:

نظرات همکاران:

–  نداشتن انگیزه

– توجه بیش از حد به مسائل جانبی وحاشیه ای (تفریح  ومیهمانی ، شب نشینی و…)

– توجه ،علاقه وتحت تاثیر برنامه های تلویزیونی وماهواره ای  قرار گرفتن

–  سطح پایین تحصیلات خانواده

– تحت تاثیر محیط قرار گرفتن

– نداشتن برنامه ریزی وعدم رسیدگی به  موقع به تکالیف نظرات والدین

– عدم علاقه به مطالعه

– نداشتن انگیزه وهدف

– صرف اوقات زیادی از شبانه روز برای دیدن برنامه های تلویزیونی

– سطح تحصیلات خانواده

نظر خواهی از دانش آموزان برای من بسیار حائز  اهمیت بود به همین دلیل از آنها خواستم که نظرات ،خواسته ها  وعلت عدم علاقه شان به درس علوم تجربی  را  بدون نوشتن مشخصاتشان روی برگه ای برایم بنویسند. البته نظر خواهی از دانش آموزان فقط اختصاص به  سال دومی ها نداشت بلکه از پایه های بالاتر هم نظر سنجی به عمل آمد.  علاوه بر نظر خواهی از کلیه  دانش آموزان با چند تن از دانش آموزان ممتاز ودرس خوان ودانش آموزان ضعیف  مصاحبه ای ترتیب دادم که  مختصری از گزارش به شرح ذیل می باشد.

 نظرات دانش آموزان :

الف- نظر دانش آموزان ممتاز ودرس خوان:

-نحوه تدریس دبیر

– خشک وبی روح بودن کلاس

– ترس ودلهره واضطراب دانش آموزان از پرسش های شفاهی

-زمان کم وحجم زیاد درس

ب- نظر دانش آموزان ضعیف

– نداشتن انگیزه ودرک درست وروشن از آینده

– عدم علاقه به مطالعه و عدم آگاهی به نحوه صحیح مطالعه

– تحت تاثیر محیط قرار گرفتن

– نداشتن علاقه به کلاس ودرس

موارد ذکر شده مهمترین مسائل دانش آموزان بود  که حالا جزئی از دغدغه های ذهنی من شده بود وباید تا جایی که می توانستم در بهبود وضعیت تلاش می کردم.نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربیشما عزیزان می توانید نمونه گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

برچسب ها

دیدگاه ها