پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد مقاله کامل و دقیق بهترین نمونه

پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد مقاله ای کامل و بهترین نمونه موجود در اینترنت در قالب ورد و قابل ویرایش در ۳۲ صفحه

پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد عنوان مقاله ای کامل و دقیق پیرامون روش ها و متد زندگی در راستای پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد در زندگی است. این مقاله توسط بانک فایل پژوهشی معلمان نوشته شده و در اختیار شما پژوهشگر گرامی قرار می گیرد.آنچه قابل تامل است اینکه مقاله حاضر یکی از کاملترین و دقیق ترین نمونه های موجود در فضای مجازی است. بخشی از فهرست مقاله پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد عبارت است از :

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

 فهرست مطالب

چکیده ۳

مقدمه  ۴

اهمیت و ضرورت تحقیق         ۵

مدارس کشور در معرض خطر اعتیاد  ۷

آمار دانش‌آموز معتاد در کشور            ۷

عدم اجرای طرح مراقبان بهداشت در مدارس           ۸

عوامل مؤثر در اعتیاد به مواد مخدر و دخانیات :       ۹

عوامل اجتماعی :      ۱۰

عوامل خانوادگی :      ۱۰

عوامل فردی : ۱۱

فشارهای دوستان و همسالان :      ۱۱

ادبیات تحقیق  ۱۶

روش تحقیق : ۱۹

اصول پیشگیری از رفتارهای پرخطر   ۲۲

عوامل به وجود آورنده رفتار پرخطر    ۲۷

منابع و ماخذ   ۳۲

چکیده

مصرف مواد مخدر در جامعه ما یکی از معضلات اجتماعی است که همواره محل نگرانی مردم و مسئولان بوده و برای حل آن بحث‌های مختلفی صورت گرفته و راهکارهای متفاوتی اندیشیده شده است اما یکی از مسائل پیرامون موادمخدر که چندین ‌سال است حاشیه‌ساز شده و حرف و حدیث‌های زیادی پیرامون آن زده می‌شود و نگرانی‌های زیادی را موجب شده، بالارفتن آمار اعتیاد در میان دانش‌آموزان است.برخی از گزارش‌ها حاکی است که سن اعتیاد به ١٣‌سال کاهش یافته و این به معنای بازشدن پای اعتیاد به مدارس است و از آن‌جایی‌که دانش‌آموزان در سنی هستند که بیشترین تأثیر را از گروه همسالان خود می‌پذیرند، قرار گرفتن آنها در معرض خطر اعتیاد، اهمیت بیشتری پیدا می‌کندبرخی از گزارش‌ها حاکی است که سن اعتیاد به ١٣‌سال کاهش یافته و این به معنای بازشدن پای اعتیاد به مدارس است و از آن‌جایی‌که دانش‌آموزان در سنی هستند که بیشترین تأثیر را از گروه همسالان خود می‌پذیرند، قرار گرفتن آنها در معرض خطر اعتیاد، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. از سوی دیگر، طبق آمارهایی که ارایه شده است، شروع مصرف بیش از ۶٠‌درصد افرادی که موادمخدر مصرف می‌کنند از دوره دانش‌آموزی بوده است که این مسأله نیز ضرورت توجه هر چه بیشتر به این حوزه را نمایان می‌سازد. اعتیاد با وابستگی جسمانی و روانی همراه است. بعضی از داروها نیز ممکن است با ایجاد وابستگی روانی در بیمار موجب افزایش مصرف شوند و اعتیاد بدهند. فرد معتاد با دریافت مواد اعتیادآور سرخوش و راضی می‌شود و با توقف مصرف دارو دجار خماری و اختلال شدید جسمانی می‌گردد. مواد اعتیادآور سبب پیدایش پدیده تحمل نیز می‌شوند. به ‌موجب این پدیده فرد معتاد برای دسترسی به اثر اولیه این مواد که در ابتدا با مقدار کم حاصل می‌شود مصرف خود را افزایش می‌دهد. برخی از این مواد مانند تریاک و مشتقات آن وابستگی شدید ایجاد می‌کنند و برخی دیگر با وجود تاثیری که بر روان و ذهن فرد می‌گذارند اعتیاد دهنده به ‌شمار نمی‌آیند. با توجه به آنچه گفته شد در این مقاله قصد داریم به روش های پیشگیری از سوء مصرف مواد در مدارس بپردازیم و با ارائه راهکارهای مورد نظر در این مقوله نکاتی را در رابطه با هفتمین جشنواره نوجوان سالم بیان کنیم.

کلیدواژه : پیشگیری از اعتیاد،سوء مصرف مواد،مدارس،رفتارهای پر خطر

پژوهشگران عزیز می توانید مقاله پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد را از از سایت ما با قیمت مناسب دریافت نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

برچسب ها

دیدگاه ها

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!