گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول

گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول تحت عنوان چگونگی پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان در دانش آموزان

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول

گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول تحت عنوان چگونگی پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان در دانش آموزان  با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۲  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

دیباچه پیرامون قضیه پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

درک مشکل پیرامون قضیه  پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

بررسی بیشتر در رابطه با پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

ارائه مستندات پیرامون پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

پیش بینی نتایج در مورد پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

راهکارها پیرامون قضیه پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

رفرنس و منبع مورد استفاده پر رنگ تر و پربار تر کردن نقش مدرسه در بالا بردن سطح سلامت روان

گرد آوری شواهد یک

پس از تبیین موضوع برای بدست آوردن میزان سلامت روان دانش آموزان به وسیله پرسشنامه سلامت عمومی گلدبرگ     (Gha-28) در مدرسه عمل نمودم ، که این پرسشنامه دارای چهار مقیاس ذیل می باشد:

– (اضطراب): در واقع اضطراب بیشتر به حالت هیجانی- نگرانی و دلواپسی به علت خطری نامعلوم مربوط می شود. علائم آن عبارتست از احساس داغی- احساس سرگیجه یا سبکی سر، احساس بی ثباتی، لرزش دست ها، چهره برافروخته، نگرانی در مورد اتفاقات بد، وحشت زدگی، عصبی بودن، احساس از دست دادن کنترل و ناتوانی در رسیدن به آرامش. (کلینکه، ترجمه محمدخانی، ۱۳۸۰)

اضطراب شامل احساس عدم اطمینان ، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژیکی می شود، شخصی که مضطرب است از بی قراری و تحریک پذیری شکایت می کند. اغلب در به خواب رفتن مشکل دارد. به آسانی خسته می شود، دل آشوبه و سردرد، تنش عضلانی و اشکال در تمرکز دارد. در کل علائم رایج اضطراب و توصیف های افراد دچار اضطراب شدید از وضع خود عبارتند از «عصبی بودن، آرام و قرار نداشتن، تنش، احساس خستگی، سرگیجه، تکرر ادرار، تپش قلب، بی حالی، تنگی نفس تعریق، لرزش، نگرانی و دلهره، بی خوابی، اشکال در تمرکز و گوش به زنگ بودن» (نجاریان و همکاران، ۱۳۷۱، ص۳۵۹ )

منظور از اضطراب در این پژوهش نمره زیر مجموعه اضطراب از پرسشنامه سلامت عمومی گلدبرگ است که آیتم های عبارتند از: بی خوابی در هنگام نگرانی، بیدار شدن در هنگام خواب احساس تحت فشار بودن، عصبانیت و بدخلقی، هراسان و وحشت زده بودن، عدم توانایی انجام کار و دلشوره داشتن و عصبی بودن که کسب نمره پایین در این عامل نشانه سلامت روان است. (استورا، ترجمه: دادستان، ۱۳۷۷)

   – (افسردگی): یکی از اختلالات شایع در دانش آموز ان افسردگی است. تشخیص افسردگی مزمن مستلزم وجود چند نشانه به مدت دو هفته است: برحسب راهنمای تشخیص اختلالات روانی (انجمن روانپزشکی آمریکا ۱۹۹۴) نشانه ها عبارتند از:

  1. خلق افسرده و غمگین
  2. عدم احساس علاقه یا لذت
  3. تغییر معنادار در وزن و اشتها
  4. بی خوابی یا پرخوابی
  5. بی قراری یا کندی روانی- حرکتی
  6. خستگی یا از دست دادن انرژی
  7. احساس بیهودگی یا احساس گناه
  8. اهش توانایی تفکر یا تمرکز

۹.افکار متناوب و مکرر مرگ یا افکار خودکشی گرا/ طرح ریزی/ اقدام جهت خودکشی

تشخیص افسردگی در کودکی و نوجوانی مشابه بزرگسالان است اما وجود نشانه ها در آنها به شکل متفاوتی است. (بلاکمن، به نقل از استانارد، ۲۰۰۰)

غمگینی فراگیر دانش آموزان افسرده در نوشته های شهری آنها مشخص است و همچنین مشغولیت آنان با موسیقی های دارای موضوعات بی هدف و پوچ نشانه دیگر آن است.

دانش آموز ممکن است تمام شب مشغول تماشای تلویزیون شود. لباس های تیره و کسل کننده بپوشد، همچنین ممکن است برای بیدار شدن و رفتن به مدرسه مشکل داشته باشد و یا اینکه در طول روز بخوابد. عدم انگیزش نسبت به تحصیل و کندی تفکر و عدم تمرکز و افت تحصیلی از نشانه های دیگر آن است. به طور کلی افسردگی نوجوانان ممکن است عمدتاً بصورت اختلال رفتاری، سوء مصرف مواد مخدر یا الکل، ایجاد اغتشاش و ناآرامی در خانواده و یا طغیان بدون نشانه های خاص افسردگی ظاهر شود. (استانارد، ۲۰۰۰)گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اولشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی پایه اول را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

دیدگاه ها