گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم

گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم تحت عنوان چگونگی آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم

گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم  در دانش آموزان پایه پنجم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۷  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

دیباچه پیرامون قضیه آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

درک مشکل پیرامون قضیه  آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

بررسی بیشتر در رابطه با آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

ارائه مستندات پیرامون آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

پیش بینی نتایج در مورد آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

راهکارها پیرامون قضیه آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

رفرنس و منبع مورد استفاده آموزش مهارت های سازشی به دانش آموزان کلاسم

گردآوری اطلاعات (شواهد (۱)

در این مرحله از پژوهش جهت یافتن اطلاعات از دو روش مشاهده و مصاحبه و از منابع و مراجعی چون؛ همکاران  و دیگر کارکنان مدرسه استفاده شده است .

مشاهده :

اگر به صورت منظم به اتفاقات و رخدادهای پیرامون خود توجه کنیم گوییم مشاهده اتفاق افتاده است بنده نیز در این پژوهش در محیط مدرسه با توجه به نوع برخورد دانش آموزان متوجه مواردی شدم که باعث می شد دیدگاه دانش آموزان را نسبت به برقراری ارتباط بررسی کنم .

۱- دانش آموزان  در هنگام حضور در کلاس  به راحتی مسائل خود را با معلم در میان نمی گذارند .

۲-  اگر در به صدا در آمدن زنگ تفریح تاخیری باشد دانش آموزان  در هنگام خروج  نگاه سنگینی دارد .

۳- در زمان ساعات تفریح دانش آموزان با هم ارتباط مناسبی نداشتند.

۴- اگر از دانش آموزی  تقدیر شود با بی تفاوتی دانش آموزان   دیگرمواجه میشویم .

۵-  اگر برگزاری مراسمات  مدرسه  از کیفیت خوبی برخوردار نباشد واکنش دانش آموزان  را در پی دارد .

مصاحبه  :

از مصاحبه در اکثر تحقیقات استفاده می شود مصاحبه یک گفتگوی دوطرفه است که دران می توان با تفسیر و تحلیل شنیده ها و اصلاح آن در حین صحبت  اطلاعات مورد نظر را بدست  . من نیز در گفتگویی که با همکارانم داشتم که موارد مشاهده شده اینجانب را مورد تایید قرار می دادند .

 یافته های علمی

ارتباط در فارسی به دو معنا استعمال شده است. گاهی به معنای مصدری به معانی پیوند دادن و ربط دادن و گاهی هم به معنای اسم مصدری که معانی بستگی، پیوند، پیوستگی و رابطه از آن برداشت می‌شود. این واژه در بیان صاحب‌نظران ارتباطات دارای تعاریف متعددی است. تعاریف اولیه‌ای که برای این مفهوم ذکر شده، بر حرکت خطی از منبع به گیرنده تأکید کرده‌اند؛ در حالی که مفهوم‌سازی‌های جدید از ارتباط دوسویگی و اشتراک ادراک تکیه می‌کنند و آنرا فراگردی دو سویه می‌دانند که در آن مبادله و اشتراک اطلاعات، نگرش‌ها، افکار و یا عواطف رخ می‌دهد.(سون ویندال و دیگرانچاپ اول، ص۳۷۵)

برخی صاحب‌نظران این عرصه، تعریف “چارلز کولی”(۱۹۰۹) که در کتاب معروف خود “سازمان اجتماعی”، ارائه کرده است، را جامع‌ترین و کامل‌ترین تعریف برای این مفهوم قلمداد کرده‌اند. کولی اینگونه به تعریف ارتباط می‌پردازد: «ارتباط مکانیسمی است که روابط انسانی بر اساس و به وسیله آن بوجود می‌آید و تمام مظاهر فکری و وسایل انتقال و حفظ آنها در مکان و زمان بر پایه آن توسعه پیدا کند. ارتباط، حالات چهره، رفتارها، حرکات، طنین صدا، کلمات، نوشته‌ها، چاپ، راه آهن، تلگراف، تلفن و تمام وسایلی که اخیراً در راه غلبه بر مکان و زمان ساخته شده‌اند؛ همه را در بر می‌گیرد.»(معتمدنژاد؛ ص۲۸)

ارتباط سنگ‌بنای جامعۀ انسانی است و انسان از دیرباز برای شناخت واقعیت به نظام‌های ارتباطی مناسب با مقتضیات زمان خود متوسل شده است. دوران اولیه ارتباط به نحوۀ دیداری و شنیداری رقم خورد تا اینکه در قرن ۱۶ میلادی با اختراع چاپ انقلابی عظیم در این عرصه رخ داد و ارتباط شکل تازه‌ای بخود گرفت. (دادگران، محمد،۱۳۸۵، چاپ نهم، ص۱۲-۱۱)

نخستین کسی که به تبیین مفهومی این عنصر مهم زندگی بشری پرداخت، ارسطو فیلسوف یونانی بود که ۲۳۰۰ سال پیش در کتاب مطالعه معانی بیان(ریطوریقا)، دست به تبیین این مفهوم زد. به عقیده برخی صاحب‌نظران وی اولین دانشمندی است که برای ارتباط شبحی از یک مدل ارائه کرد.(محسنیان راد، ص۳۷۵)گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجمشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگاران دبستان پایه پنجم را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها