گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی

گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی تحت عنوان   چگونگی برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی

گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان   چگونگی برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه در دانش آموزان پایه اول با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۵  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه   برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

سرآغاز سخن پیرامون قضیه   برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

دیباچه پیرامون قضیه  برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

درک مشکل پیرامون قضیه   برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه   برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه   برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه  برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با   برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات   برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

بررسی بیشتر در رابطه با  برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

ارائه مستندات پیرامون  برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

پیش بینی نتایج در مورد  برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

راهکارها پیرامون قضیه  برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

رفرنس و منبع مورد استفاده  برطرف کردن اضطراب وترس دانش آموزان از مدرسه

جمع آوری اطلاعات

  • مشاهده:

باتوجه به مطالب وتوضیحاتی که درقسمت توصیف وضع موجودوشرایط فیزیکی محیط مدرسه بیان شد مانند:کمبودفضا ومناسب نبودن حیاط مدرسه و  فضانسبت به تعداددانش آموزان ، دانش آموزان همواره در پی آن بودند که از حضور در مدرسه و کلاس بکاهند و تا جایی که می توانند دنبال دلایل غیر موجه برای غیبت نمودن باشند.

پس ماچه کارهایی بایدانجام دهیم که برشادی دانش آموزان بیافزاییم غیبت دانش آموزان را به حداقل برسانیم وبرنامه های فرهنگی وتفریحی متنوعی ایجادکنیم.

  • مصاحبه:
  • بایکی ازمعلمان آموزشگاه صحبت نمودم ایشان شادابی دانش آموزان رادرآموزشگاه ومدرسه برگرفته ازشادابی معلمان ومدیر ومعاون آموزشگاه می دانستند واذعان داشتند فضایی که امروزه بعضی ازمدارس واقعادارند بخصوص کوچک بودن و بی رمقی کلاس وکمبود امکانات باعث شده که دانش آموزان نتوانند شادباشندوانرژی های مازاد خودرا تخلیه نمایندوروی بیاورند به غیبت کردن و حضور کمرنگ در مدرسه که به این وسیله بتوانند انرژی خود را بیرون مدرسه تخلیه نمایند.

یکی ازاولیای دانش آموزان که همان روزبه مدرسه مراجعه نموده بودنددرتکمیل صحبت های همکارمحترم آموزشگاه گفتندکه ای کاش آموزش پرورش درساختن مدارس به مجموعه ای ازعوامل ازجمله به نیازهای جسمی وروحی دانش آموزان بیشترتوجه می  تا انرژی دانش آموزان تخلیه شودیابیشترمنجربه شادی دانش آموزان گردد.

تجزیه وتحلیل  و گردآوری اطلاعات

باتوجه به اطلاعات جمع آوری شده در رابطه با علل   اضطراب و ترس دانش آموزان و وابستگی شدید آنها به والدین شامل گزینه های زیر است:

– نحوه تربیت والدین که ماندن همیشگی و جدانشدن حتی چند ساعت از والدین را برای دختر یک حسن تلقی کرده و نشان دهنده حجب و حیای وی می دانند.

-عدم ارتباط صمیمی و دوستانه پدر با فرزندان در منزل و آگاه نبودن از مسایل و مشکلات روزمره آنان.

-عدم ارتباط دانش آموزان با همکلاسی هایشان

– عدم انگیزه در دانش آموزان به کلاس درس و مدرسه

برای رهایی از استرس پس از مصاحبه و مشاهده به راهکار های زیر دست یافتم:

  1. تن آرامی
  2. حساسیت زدایی منظم
  3. ایمن سازی در مقابل استرس
  4. آموزش مهارت های مطالعه
  5. مقابله با باورهای غیر عقلانی و غیر منطقی
  6. ایمن سازی در مقابل استرس
  7. آموزش توجه (عدم توجه به محرک های نامربوط به تکلیف و توجه به محرک های مربوط به تکلیف)

ارائه راهکارموقتی

۱-   برای تشویق آنها برای ماندن در کلاس ،جوایزی درقبال پیشرفت تحصیلی( ولوبه مقدارکم )درحضوردانش آموزان به آنها داده شود.

۲-   درزنگ های تفریح به آنها مسولیت( دربان)بدهیم تاخودشان مانع رفتن سایردانش آموزان ازمدرسه شود.

۳-   درصورت لزوم ارجاع به مشاور که بنده به دلیل تجربه و علاقه ای که به امر مشاوره داشتم تصمیم گرفتم با آنها  در این امر مشورت و راهنمایی کنم.

۴-   مشاوره و راهنمایی خوددانش آموزان

۵-   ارتباط صمیمی ودوستانه آموزگار ان وسایرمعلمان  با آنها

دلایل انتخاب راه حل

دانش آموزان نیز مانند برخی از کودکان دچار مشکلاتی هم چون ناراحتی، بی قراری ، ترس از مدرسه و حتی بیزاری و تنفر از کلاس و بی علاقگی به درس شده اند..ترس غیر منطقی دانش آموزان از مدرسه به معنی امتناع از مدرسه رفتن و یکی از نشانه های اضطراب جدایی از والدین، خانه، خانواده و بخصوص مادر و یا شرایطی است که به آنها وابسته شده اند.

دلایل بی علاقگی دانش آموزان به درس و کلاس و ماندن در مدرسه

١-اضطراب جدایی: معمولا مادران بچه هایی که دچار اضطراب جدایی هستند، شخصیتی افراطی، مضطرب، بیش از حد حمایت کننده، مردد، حساس و عاطفی هستند که اضطراب خود را با بیان افکار منفی و عمل خود به بچه ها منتقل می کنند

۲-یادگیری: ترس ویا امتناع از مدرسه بیش از آن که علت شخصیتی و عاطفی داشته باشد ناشی از یادگیری است مادر یا پدری که در ارتباط با کودکان خود مفاهیم ویا نکته های منفی از مدرسه، تنبیه و توبیخ ها و تجارب ناخوشایند خود را از دوران تحصیل بیان می کنند و از آن ها می خواهند که  مواظب رفتارهایشان باشند خواه ناخواه باعث ترس کودکشان از مدرسه می شوند.

٣-وابستگی: اضطراب کودک گاهی به دلیل وابستگی به مادر محیط خانه،خانواده و یا هر تکیه گاه و پناهگاه دیگر است.معمولا مادران سعی در وابسته کردن کودک به خود دارند و به واکنش های عاطفی او نسبت به ترک ،پاسخ می دهند. بنا بر این برای پیشگیری از به وجود آمدن این مشکلات و یا برطرف کردن آن و نیز آماده کردن دانش آموزان برای پذیرش شرایط جدید و مانوس شدن او با محیط دبستان موارد زیر را مد نظر قرار می دادیم.گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتداییشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگاران پایه اول ابتدایی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

برچسب ها

دیدگاه ها