گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی

گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی تحت عنوان چگونگی بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز کلاس چهارم ابتدایی

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی

گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز کلاس چهارم ابتدایی در دانش آموزان پایه چهارم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۳  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

دیباچه پیرامون قضیه بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

درک مشکل پیرامون قضیه  بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

بررسی بیشتر در رابطه با بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

ارائه مستندات پیرامون بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

پیش بینی نتایج در مورد بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

راهکارها پیرامون قضیه بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

رفرنس و منبع مورد استفاده بهبود بخشیدن به مشکل ناخن جویدن  واسترس  در دانش اموز

گردآوری شواهد شماره دو

از زمان شروع اقدام پژوهی چند ماهی می گذرد.اولین چیزی که شنیدن آن خیلی خوشحالم کرد دانش آموزان اظهار داشتند خانم اجازه، فائقه دیگر ناخن هایش را نمی‌خورد، دانش‌آموزی که ماه‌های قبل دائماً در حال ناخن جویدن بود. الان رفتارش تغییر پیدا کرده است والدین او هم این را تائید می‌کنند.

اضطراب فائقه روز به روز کاهش یافت و دیگر به ناخن خوردن روی نمی آورد . به درس و مدرسه علاقه دو چندانی پیدا کرده بود . و همواره در آرامش به سر می برد.

ناخن جویدن، یک اختلال عادتی است که اغلب در کودکان و گاهی در بزرگسالان بروز می کند.افراد مبتلا به اختلال هنگام جویدن ناخن متوجه عمل خود نیستند.بعضی از افراد مبتلا، به جویدن ناخن و بعضی دیگر به جویدن اطراف ناخن می پردازند و عده ای نیز هر دو عمل را انجام می دهند.

▪ زمان شروع

این اختلال احتمالا از ۴ یا ۵ سالگی شروع و در ۱۰ تا ۱۵ سالگی به شدت خود می رسد و اکثر مبتلایان به این اختلال را کودکان ۹ تا ۱۱ ساله تشکیل می دهند.

▪ میزان شیوع

میزان شیوع این اختلال در بین دخترها بیشتر از دخترها است.درمیان بیماران عقب مانده ذهنی که از ضریب هوشی پایین برخوردارند بسیار کم دیده می شود اما موارد شدید آن در بعضی از عقب مانده های ذهنی که دارای ضریب هوشی ۶۸ به بالا هستند زیاد دیده شده است.به طوری که بعضی از آنها آن قدر ناخن های خود را می جوند که به گوشت رسیده و از آن خون جاری می شود. البته اکثر روانپزشکان معتقدند رابطه مستقیمی بین فشارهای روحی و ناخن جویدن وجود دارد به عبارت دیگر با افزایش فشارهای روحی این اختلال نیز تشدید می شود.

▪ عوارض

جویدن ناخن علاوه بر صدمه زدن به صفحه ناخن و تغییر شکل آنها،، قدرت انجام دادن بسیاری از کارهای ظریف را از انسان سلب می کند.

همچنین بزاق دهان نقش مخربی بر ناخن و بافتهای اطراف آن داشته و رطوبت ناشی از آن مکان مناسبی را برای رشد باکتریها و قارچها فراهم می آورد.

▪ علل ناخن جویدن

۱) عصبانیت بیش از حد که ناشی از فشار روحی و اضطراب باشد.گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتداییشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگاران چهارم ابتدایی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها