گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی

گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی تحت عنوان  چگونگی کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی

گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی ترغیب دانش آموزان کلاس ششم به درس خواندن با استفاده از تخته هوشمند و محتوا سازی  در دانش آموزان پایه چهارم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۵  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

دیباچه پیرامون قضیه کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

درک مشکل پیرامون قضیه  کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

بررسی بیشتر در رابطه با کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

ارائه مستندات پیرامون کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

پیش بینی نتایج در مورد کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

راهکارها پیرامون قضیه کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

رفرنس و منبع مورد استفاده کاهش اختلالات رفتاری  دانش آموز  با رفتار چند شخصیتی

گردآوری اطلاعات ( شواهد ۱ )

مسأله را دریکی از جلسات مدرسه مطرح کرده و از مدیر ، معاون و همکاران نظرخواهی کردم . در جلسه ای که در خصوص شناسایی دانش آموزان در معرض اختلالات رفتاری و افت تحصیلی و تلاش در جهت رفع مشکل آنها در مدرسه برگزار گردید ضمن صحبت با همکاران در این زمینه  و تلاش برای رفع آنها را در جلسه عنوان نمودم و بیان کردم که دارای اختلالاتی است که باعث افت تحصیلی این دانش آموز نسبت به همسالانش شده است.مصاحبه ای با پدر و مادر درباره ی وضعیت او در محیط خانه کردم . با چند تن از هم کلاسی های او مصاحبه انجام داده و با توجه به نظر اولیا و دانش آموزان او را خواسته و در حیاط مدرسه کلیه مشکلات را با او در میان گذاشته ام .با این اوصاف و مطالعه پرونده ی تحصیلی و تربیت او واسناد و مدارک موجود در مدرسه دلایل  این مشکل را چنین یافتم :

وجود الگو در بیرون از مدرسه همانند برخی از دوستان و خانواده

عدم تشویق و تنبیه مناسب و به جا ، هنگام بروز رفتارهای ناهنجار

آزادی بیش از حد او در خانه و همچنین در مدرسه

علاقه شدید وی به خودنمایی و ابراز وجود

نادیده گرفتن مقررات مدرسه و حقوق دیگران

گرد آوری راه حل ها :

برای نفوذ در دل و جان هر فرد نیاز است که ارتباط نزدیک و صمیمیانه ای با او برقرار گردد . در همین راستا بهتر دیدم که ابتدا :

ارتباط صمیمی با این دانش آموز داشته و خوب به حرف هایش گوش کنم .

تشویق او به گوش دادن آهنگ های متنوع

تشویق دانش آموز به حفظ کردن شعر

ارجاع دانش آموز به روانشناس و مشاور

محبّت نمودن به او در حد متعادل

احترام و شخصیت دادن به او

تقویت روحیه ی اعتماد در او

مسئولیت دادن به او در خانه و مدرسه

درک بهتر و بیشتر او از جانب خانواده و خودم شاگردان دیگرم

تشویق او در حد معمول به صورت زبانی و انفرادی و گروهی و جنسی

تقویت روحیه ی ایثار و فداکاری در جهت حفظ حقوق اساسی دیگران

ارا ئه الگو های مناسب  رفتاری با استدلا ل های درست و منطقی.

انتخاب راه حل :

از بین راه حل های ارائه شده سعی کردم از همه ی آن ها استفاده کنم ولی بیشتر سعی کردم با والدین  او صحبت کنم زیرا بیشتر اختلال رفتاری او به نحوه ی بر خورد این افراد  می دانستم ،  پس در چند جلسه بحث و گفتگو ، مشکل عاطفی یا درسی او را به آنان یادآور کردم و با توضیح تأثیرات خانواده ، آنان را متوجّه وظایفشان کردم  که در زمینه ی تر بیت فرزند خود چه وظایفی بر عهده دارند . در جلسه ای که با مدیر و معاونین برگزار شد مقرر گردید که این دانش آموز در مدرسه مورد مشاوره قرار گیرد. ا ز والدین   مریم دعوت به عمل آمد در جلسات متعدد در مدرسه برای رفع مشکل فرزندش شرکت نمود. و والدین مریم را توجیه کردیم که توجه بیشتری به فرزندش داشته باشند و با محبت با وی برخورد نمایند.

  1. مسئولیت دادن در خانه و مدرس.
  2. احترام به شخصیت او

با آنها صحبت کردم که اگر منظم و درس خوان و مؤدب شود نماینده کلاس می شود ( یعنی در مقابل کار خوب پاداش   می گیرد ، غیر مستقیم آموزش دادم هر عملی  عکس العملی دارد ) .گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتداییشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگار ششم ابتدایی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها