گزارش تخصصی دبیران ریاضی

گزارش تخصصی دبیران ریاضی تحت عنوان  چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی دبیران ریاضی

گزارش تخصصی دبیران ریاضی تحت عنوان  چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی  با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۸ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی دبیران ریاضی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی دبیران ریاضی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی دبیران ریاضی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی دبیران ریاضی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی دبیران ریاضی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی دبیران ریاضی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

دیباچه پیرامون قضیه علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

درک مشکل پیرامون قضیه  علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

بررسی بیشتر در رابطه با علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

ارائه مستندات پیرامون علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

پیش بینی نتایج در مورد علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

راهکارها پیرامون قضیه علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

رفرنس و منبع مورد استفاده علاقه مند کردن دانش آموزان به رسم هندسی با فعالیت های تکمیلی

خلاصه اجرای راه کارهای پیشنهادی سال گذشته و نظارت بر آن

رسم ها را می توان به دو قسمت تزیینی و فنی تقسیم کرد . رسم های تزیینی در معماری ، ساخت و طراحی ، مثل گچ بری ، منبت کاری ، پنجره های مشبک ، تابلوها        و …کاربرد دارد و رسم های فنی برای بیان مشخصات و جزییات قطعات ، نماها ، پلان ها که در مهندسی معماری ، عمران ، معادن و …. استفاده می شود .

با توجه به این تقسیم بندی سعی بر آن داشتم که در اجرای فعالیت های تکمیلی به هر دو نمونه رسم (تزیینی و فنی) توجه کنم .

قبل از انجام کار ، یک سری مطالب مانند : ( رسم چهار ضلعی ها عمود منصف نیمساز زاویه رسم دایره و تقسیم آن به قسمت های مختلف و … ) را به عنوان یادآوری آموزش دادم .

 

اجرای راه حل اول

عنوان : بازدید از آینه کاری و کاشی کاری و منبت کاری اماکن متبرکه و طراحی و رسم آن توسط دانش آموز

هدف :  – آشنایی با رسم تزیینی

در این قسمت تا جایی که امکان داشته سعی شده تا تجسم فضایی درک عملی و تفکر منطقی تحقق یابد و هر جزء از درس را با تصویر عینی که به اندازه کافی ساده و روشن باشد مرتبط کنم (با توجه به مطالب نژاد صادقی ، ۷۶)

اجرا

در تاریخ ۲۹/۸/۸۴ تعدادی از دانش آموزان مدرسه راهنمایی پویش را به بازدید از اماکن متبرکه برده و پس از گروه بندی شروع به طراحی و کشیدن طرح های مختلف  آینه کاری ، منبت کاری ، کاشی کاری ، در و پنجره های مشبک کردند                              ( پیوست شماره۴ ص۳۴)

آنان توانستند کاربرد رسم ریاضی را با تصاویر عینی که به اندازه کافی ساده و روشن بود مرتبط کنند .

 

اجرای راه حل دوم

عنوان : رسم چند قوس و گنبد

هدف : آشنایی با رسم های تزیینی

– در این راه حل سعی شده که دانش آموز اماکن اطرافش را به کمک نمودار و نقشه ترجمه کند و با دانش ریاضی خود نتایج حاصل را تفسیر کند و ببیند که چگونه ریاضیات در جهان واقعی کاربرد دارد و از درون جهان اطراف آنها زاده شده (با توجه به مطالب نشریه داخلی کمیته بهره وری ، آبان ماه ۷۹)

اجرا

در کتاب طاق و قوس دکتر حسین زمرشیدی رسم هندسی بیش از صد طاق و قوس بیان شده که با انتخاب رسم گنبد حضرت شاهچراغ (احمد بن موسی (ع)  )قوس ورودی دروازه قرآن ، قوس ورودی بارگاه امام رضا (ع)و گنبد بقعه سید رکن الدین یزد و قوس میدان آزادی تهران در تاریخ ۲۷/۹/۸۴  شروع به فعالیت کردم .

ابتدا با نشان دادن عکس هایی از آن اماکن ایجاد انگیزه نموده ، سپس با کمک    دانش آموزان روی تابلو مرحله به مرحله رسم گنبدها و قوس ها را انجام دادم (پیوست شماره ۵   ص۳۵)

این رسم را قبل از کلاس بر روی طلقی کشیده و با منطبق کردن بر ترانسپرنت  عکس ها و با استفاده از دستگاه اورهد دانش آموزان را توجیه کردم که چگونه ریاضیات از درون جهان اطراف آن ها زاده شده و کاربرد رسم را بصورت عینی به آنها نشان دادم (پیوست شماره۶  از ص۳۶تا ص۳۸)

 

اجرای راه حل سوم

عنوان : بردن چند قطعه مکانیکی به کلاس درس و رسم آن قطعات

هدف : آشنایی با رسم های فنی

– در این قسمت سعی کردم به آنها نشان دهم که رسم ریاضی می تواند در خدمت مدل سازی فرایندهای اجتماعی ، اقتصادی ، صنعتی قرار بگیرد و نیز توجه شود که پیش بینی این فرایندها در عرصه تصمیم گیری ها بسیار مهم است .  (با توجه به مطالب ظهوری زنگنه ، ۷۹)

اجرا  :

در دو مرحله قبلی روی رسم های تزیینی کار شد . لازم بود تا دانش آموزان را با رسم های فنی نیز آشنا کنم ، البته امروزه با استعانت از شیوه های علمی ارایه شده به راحتی می توان با استفاده از روش های سنتی و یا رایانه ها قطعات پیچیده مکانیکی یا  ساختمان ها و تاسیسات بزرگ را بوسیله نقشه کشی به تصویر کشید و برای ساخت در اختیار متخصصان قرار داد . نقشه کشی در صنعت در رشته هایی مانند : صنایع فلزی ، صنایع اتومبیل ، صنایع چوب  ، رشته ساخت و تولید ، رشته برق و … مورد استفاده قرار می گیرد .

به همین منظور در تاریخ ۳/۱۰/۸۴ چند قطعه مکانیکی بنام های « استاتورایل پمپ» و سه نمونه « حدیده » انتخاب و به کلاس درس بردم . (پیوست شماره۷  ص۳۹)

پس از توضیح در مورد آن قطعات و گروه بندی آنان فعالیت را شروع کردیم . هر گروه در مورد روش طراحی و ترسیم آن ها با هم بحث کردند . سپس در مورد روش صحیح رسم آن ها با توجه به کتاب رسم فنی هنرستان توضیحاتی داده و آن قطعات را به کمک دانش آموزان رسم کردیم (پیوست شماره۸  ص۳۹)گزارش تخصصی دبیران ریاضیشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی دبیران ریاضی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها