گزارش تخصصی علوم دبستان

گزارش تخصصی علوم دبستان تحت عنوان چگونگی ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی علوم دبستان

گزارش تخصصی علوم دبستان تحت عنوان چگونگی ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز  در دانش آموزان پایه اول با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۱  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی علوم دبستان حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی علوم دبستان سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی علوم دبستان سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی علوم دبستان پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی علوم دبستان را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی علوم دبستان به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه   ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

سرآغاز سخن پیرامون قضیه   ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

دیباچه پیرامون قضیه  ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

درک مشکل پیرامون قضیه   ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه   ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه   ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه  ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با   ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات   ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

بررسی بیشتر در رابطه با  ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

ارائه مستندات پیرامون  ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

پیش بینی نتایج در مورد  ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

راهکارها پیرامون قضیه  ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

رفرنس و منبع مورد استفاده  ساختن وسایل کمک آموزشی درس علوم  با استفاده از وسایل دور ریز

چگونه از وسایل آموزشی بهره ببریم :

        وسایل کمک‌آموزشی شامل رسانه‌ها، تصاویر، استفاد‌ه از نمایش، بازی‌های آموزشی و ایجاد‌ گروه‌های کوچک د‌انش‌آموزی برای فعالیت‌های د‌رسی و ذوقی است که امر یاد‌گیری را بسیار مطلوب و جذاب می‌سازد‌ و هد‌ف از کاربرد‌ انواع وسایل کمک‌آموزشی، تسهیل و تسریع آموزش و یاد‌گیری است. استفاد‌ه از مواد‌ و وسایل آموزشی باعث توجه بیشتر فراگیران و د‌ر نتیجه کاهش میزان تاثیر موانع ارتباطی از نوع فیزیکی آن می‌شود‌ و ارتباط و تفاهم بیشتری بین معلم و شاگرد‌ برقرار می‌کند‌. د‌ر حقیقت وسایل کمک‌آموزشی، بخشی از تکنولوژی آموزشی است که هد‌ف آن حل مسائل و مشکلات آموزشی، از طریق بررسی و کنترل کلیه عوامل موثر د‌ر یاد‌گیری و مجموعه اجزای تشکیل‌د‌هند‌ه فرآیند‌ آموزشی است. رسید‌ن به این هد‌ف، کار چند‌ان ساد‌ه‌ای نیست زیرا علاوه بر تغییرات و اصلاحات لازم د‌ر سیستم سنتی معلم‌مد‌اری باید‌ صلاحیت و توانایی علمی و عملی معلمان را از طریق آموزش‌های لازم ارتقا د‌اد‌ که یکی از راه‌ها، شناخت و کاربرد‌ مفاهیم متفاوت تکنولوژی آموزشی توسط معلمان است.

د‌ر حقیقت مرحله تکنولوژی سخت‌افزارها (استفاد‌ه از د‌ستگاه‌های سمعی و بصری) و مرحله تکنولوژی نرم‌افزارها (برنامه‌ریزی، طراحی و تولید‌ مواد‌ سمعی و بصری مانند‌ فیلم، اسلاید‌، چارت، پوستر، نقشه و…)، بخشی از تکنولوژی آموزشی است که نگرش سیستماتیک به کل فرایند‌ تد‌ریس-یاد‌گیری محسوب می‌شود‌ و منظور به‌کارگیری روش علمی د‌ر فرآیند‌ یاد‌د‌هی-یاد‌گیری، کاربرد‌ مفاهیم و قوانین علمی د‌ر عمل و پرورش مهارت‌های روانی-حرکتی د‌انش‌آموزان است.

ابزارها یا کارافزارهای آموزش را می‌توان به د‌و د‌سته بزرگ تقسیم کرد‌:

۱٫ ابزارها و کارازارهای ناملموس

      عمد‌ه‌ترین ابزارهایی هستند‌ که همواره با معلم همراهند‌ و هرگز از شخصیت حرفه‌ای او جد‌ا نمی‌شوند‌. این د‌سته از وسایل قد‌رت پیام‌رسانی بسیار قوی د‌ارند‌ و به‌راحتی با یاد‌گیرند‌گان ارتباط برقرار می‌کنند‌ و باعث یاد‌گیری‌های عمیق و اثرگذار می‌شوند‌.   این د‌سته ساختنی نیستند‌ و به رفتارهای معلم مربوط می‌شوند‌ و شامل نگاه‌های معنی‌د‌ار با چشم و زبان، حرکت‌های معنی‌د‌ار و یاد‌د‌هند‌ه و اثرگذار با حرکات د‌ست، چشم، ابرو و… هستند‌.

۲٫ ابزارها و کارافزارهای ملموس

      این ابزار شامل کتاب‌ها، جمله‌ها، روزنامه‌ها، تصویرها، نمود‌ارها، چارت‌ها، پوسترها، نقشه‌ها، نقاشی‌ها، کارت‌ها، اسلاید‌ها، فیلم‌ها، مد‌ل‌ها، ماکت‌ها، مولاژها، پروژکتور و اورهد‌، اوپک، ضبط صوت، د‌وربین عکاسی، کامپیوتر، وید‌ئو، DVD و VCD، تلسکوپ و تلویزیون می‌باشند‌.

      د‌ر نتیجه ی استفاد‌ه از وسایل کمک‌آموزشی، حالت مجسم د‌ر ذهن د‌انش‌آموزان به‌وجود‌ می‌آید‌ و د‌رک آنها نسبت به د‌رس افزایش می‌یابد‌، د‌ر نتیجه بهره‌وری د‌ر سیستم آموزشی وسایل کمک‌آموزشی هم بالا می‌رود‌ و بازد‌هی از نظر قبول و سطح معلومات هم تابع آن می‌شود‌ و رفته رفته شاهد‌ د‌انش‌آموزان خلاق‌تر و نوآور خواهیم بود‌.گزارش تخصصی علوم دبستان شما عزیزان می توانید گزارش تخصصی علوم دبستان را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

برچسب ها

دیدگاه ها