گزارش تخصصی مشاور

گزارش تخصصی مشاور تحت عنوان  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز حال و آینده

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی مشاور

گزارش تخصصی مشاور تحت عنوان  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز حال و آینده با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۲ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی مشاور حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی مشاور سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی مشاور سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی مشاور پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی مشاور را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی مشاور به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

دیباچه پیرامون قضیه افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

درک مشکل پیرامون قضیه  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

بررسی بیشتر در رابطه با افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

ارائه مستندات پیرامون افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

پیش بینی نتایج در مورد افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

راهکارها پیرامون قضیه افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

رفرنس و منبع مورد استفاده افزایش میزان هدایت دانش آموزان به سوی رشته ها و مهارت های مورد نیاز

تجزیه و تحلیل شواهد یک

باتوجه به شواهد ارائه شده ،ومطالب پیشینه تحقیق میتوان گفت که دانش آموزان برای انتخاب رشته باید کاملا آزاد باشند و خودشان شخصا” براساس استعداد و علاقه درونی تصمیم بگیرند و طوری نباشد که دانش آموزی فقط برای رضایت والدین و یا اطرافیانشان رشته خود را انتخاب کنند.

“نکته مهم:  در انتخاب رشته دبیرستان علاقه و میزان پیشرفت درسی و انگیزه خود جوش هر دانش آموز به درس های اصلی آن رشته تحصیلی است ، یعنی دانش آموزان از خواندن و مطالعه درس های آن رشته شخصا لذت ببرد و احساس تسلط بر آن درس را در خود احساس کند”

با درک شواهد ارائه شده عوامل موثر در انتخب رشته صحیح عبارتند از :

ž    عوامل بیرونی

ž    ۱- خانواده

ž   ۲- محیط آموزشی

ž   ۳- افراد اثرگذار در زندگی فرد

ž    ۴- گروههای همسالان

ž   ۵-  رسانه ها  ووسایل ارتباط جمعی

ž    ۶- پیشرفت علم وتکنولوژی

ž      ۷- زمینه های اقتصادی – فرهنگی – اجتماعی

ž  عوامل درونی

ž    ۱- هوش واستعداد

ž    ۲- علاقه و رغبت

ž    ۳- جنسیت

ž    ۴- توانایی و مهارت

ž    ۵- ویژگی های شخصیتی

ž    ۶- اهداف وانگیزه های فردی

استعداد :  به معنای مهیا و آماده شدن وتوان انجام کاری را داشتن است.دانش آموزان باید ظرفیت هوشی خود را در نظر گرفته و با توجه به آن تصمیم گیری کنند. پایه اول دبیرستان به خاطر اینکه دانش آموزان از یک دوره تحصیلی وارد دوره تحصیلی دیگر،آنهمدر سن نوجوانی میشوند بیشترین افت تحصیلی رادر این پایه خواهد داشت .لذا با درس خواندن و شرکت در کلاسهای تقویتی در پایه اول دبیرستان ،میتوانند با معدل بالا قبول شده و هر رشته ای که علاقه داشته باشد انتخاب نماید .

علاقه: یکی از مسائلی که مشکلات روانی وروحی بسیاری ایجاد می کند نداشتن علاقه به رشته تحصیلی است .علاقه را می‌توان به ترجیح میان اشیا مختلف هنگام انتخاب تعبیر نمود. گرچه انگیزه و علاقه ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند، و شاید بتوان علاقه را نوعی انگیزه بالفعل و عینیت یافته قلمداد نمود، ولی بهتر است در مسائل حساسی مانند انتخاب رشته که به آینده داوطلب مربوط می‌شود هر کدام را در جایگاه ویژه خود قرار دهیم. بدون آنکه ربط مستقیم آنها را نادیده بگیریم.. چنانچه علاقه بر اساس انگیزه واقعی شکل بگیرد، از آن باید به عنوان یکی از مهمترین عوامل موثر در انتخاب رشته یاد کرد.گزارش تخصصی مشاورشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی مشاور را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

دیدگاه ها