گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم

گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم تحت عنوان چگونگی تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم

گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان     چگونگی تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن  در دانش آموزان پایه پنجم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۰  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

دیباچه پیرامون قضیه تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

درک مشکل پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

بررسی بیشتر در رابطه با تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

ارائه مستندات پیرامون تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

پیش بینی نتایج در مورد تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

راهکارها پیرامون قضیه تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

رفرنس و منبع مورد استفاده تشویق دانش آموزانم در دوره  ابتدایی به حفظ قرآن

گرد آوری شواهد یک

 الف. شاخص های کیفی وضع موجود

۱.بیش تر دانش‌آموزان در ساعات … ، یا با هم صحبت می کردند و یا بی مورد برای بیرون رفتن از کلاس اجازه می گرفتند.

۲.برخی از دانش‌آموزان در ساعات دین و زندگی ، غیبت های بی مورد ویا غیر موجه داشتند.

۳.تمایل چندانی به گوش دادن عبارت ها ، پیام ها و مفاهیم ساده قرآنی از خود نشان نمی دادند.

۴.به خواندن و حفظ سوره های کوتاه قرآن علاقه ای نشان نمی دادند.

۵.با انجام وضو و هم چنین اصول و آداب احترام به قرآن نا آشنا بودند.

۶.با عناوین کتاب های داستان قرآنی نا آشنا بودند.

۷.کاملاً با گنجینه ی احادیث و پیام های قرآنی ناآشنا بودند.

  1. از حفظ کردن سوره های قرآن حتی کوچک ترس و واهمه داشتند و اعتماد به نفسشان در این زمینه پایین بود.
  2. برخی از اولیای دانش‌آموزان ، از عدم علاقه نشان دادن فرزندشان به حفظ قرآن و فعالیت های مربوط به آن ، اظهار نارضایتی می کردند.

ب. شاخص‌های کمّی وضع موجود

در اوایل سال تحصیلی یاد شده ، پس از مشاهده ی نامحسوس رفتار دانش‌آموزان کلاس و طرح پرسش‌های گوناگون از آنان (گفتگوی صمیمی و پرسش نامه نظر سنجی) و هم چنین تبادل نظر با اولیای مربوطه ، متوجّه شدم که از مجموع دانش‌آموزان کلاس ، ۳ نفر علاقه مند به حفظ سوره‌های کوتاه قرآن ، ۱ نفر علاقه مند به درک معانی سوره‌ها ، ۲ نفر علاقه مند به قرائت قرآن ، ۱۰ نفر علاقه مند به داستان‌های قرآنی ، ۲ نفر علاقه مند به گوش دادن نوار قرآن و بقیه نیز غیرعلاقه‌مند به فعالیت های قرآنی بودند.

به منظور دست یابی به راه حل های مسأله ، به جمع آوری داده ها و اطلاعات با استفاده از روش‌های علمی پرداختم که توضیح آن بدین شرح می باشد :

الف. مشاهده ( Observation )

یکی از مؤثرترین و کاربردی‌ترین روش‌های جمع آوری اطّلاعات از کلاس درس است.( ساکی ، ۱۳۸۳ : ۲۰۶) به عبارت دیگر ، مشاهده عملی است که پژوهشگر در آن برای کشف علل بعضی از امور ، از قوّه ی دید خود استفاده می کند.( سیف اللهی ،۱۳۸۴ :۱۲۱) از این رو ، به لحاظ حضور در کلاس و ارتباط مستقیم با دانش‌آموزان و محیط پیرامون آن‌ها ، برخی از اطّلاعات خود را از طریق مشاهده به دست آوردم. به این صورت که گاهی از صفحه ی سفیدی ، برای مشاهده استفاده کرده و نکات کلیدی را یادداشت می نمودم.گاهی هم از فرم مشاهده استفاده می کردم. ملاک‌های این فرم از قبل با توجه به اهداف مورد نظر تنظیم گردیده بود و هنگام مشاهده ی نا محسوس رفتار دانش‌آموزان ، موارد مورد نظر را نشانه گذاری می کردم .گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجمشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی معلمان ابتدایی پایه پنجم را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۳۰۷۴۳۱۰۰۴

برچسب ها

دیدگاه ها