گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی

گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی تحت عنوان   چگونگی جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی

گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی تحت عنوان   چگونگی جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در دانش آموزان پایه اول با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۴۰  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه   جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

سرآغاز سخن پیرامون قضیه   جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

دیباچه پیرامون قضیه  جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

درک مشکل پیرامون قضیه   جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه   جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه   جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه  جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با   جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات   جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

بررسی بیشتر در رابطه با  جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

ارائه مستندات پیرامون  جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

پیش بینی نتایج در مورد  جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

راهکارها پیرامون قضیه  جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

رفرنس و منبع مورد استفاده  جلوگیری از رفتارهای نامطلوب دانش آموزان

اهمّیّت انضباط به شرح زیر است :

الف – سلامت جامعه

ب – شادی و نشاط فرد

ج – سازش فردی و اجتماعی

د – احساس امنیّت

ه – اعتماد به نفس

و – جلب محبّت دیگران

ز – صرفه جویی در وقت

انضباط سبب  ایجاد عظمت  برای انسان است و این که رعایت انضباط در کلاس  درس نه تنها موجب یادگیری بهتر می شود بلکه به رشد سالم شخصیّت هنر جو هم منجر می شود . به عکس هرگونه بی انضباطی و عدم رعایت مقرّرات و انضباط سبب شرمندگی ، احساس گناه و خسارت مادّی و معنوی می شود

همان طورکه در پزشکی ، پیشگیری خیلی با ارزش تر از درمان است درمسایل انضباطی هم این اصل حاکم است یعنی پیشگیری با ارزشمندتر از اصلاح می باشد . رعایت  اصول  انضباطی را  باید  از زمان کودکی  به  دانش آموزان  یاد داد .

در  بررسی  تاریخچه ی زندگی افراد بزهکار  دیده  شده  است که این افراد در سنین کودکی و نوجوانی هم معمولا  افرادی بی انضباط و لاقید بوده اند . عکس قضیّه  هم  صادق  است  یعنی وقتی  تاریخچه ی زندگی  و سوابق  افراد صاحب نام را برّرسی کرده اند دریافته اندکه این افراد در سنین کودکی و نوجوانی هم معمولا افراد منضبط بوده اند .

چگونه می توان مشکلات رفتاری بی انضباطی را در آموزشگاه و کلاس کاهش داد؟

الف) راه کارهای مبتنی بر سیستم آموزشگاه

۱– داشتن قوانین صریح و روشن:

یکی از عوامل مهم در پیشرفت مدارس و کاهش مشکلات رفتاری دانش آموزان  داشتن قوانین صریح، روشن و دقیق است. اکثر دانش آموزان  طالب معیارها و موازین رفتاری هستند و از بی قانونی سردرگمند یک اساس نامه رفتاری با توصیف و تشریح خوب و متولیان خیرخواه از عوامل اساسی در ایجاد اعتماد به نفس و موفقیت دانش آموزان  است.

۲– استفاده بیشتر از مشارکت دانش آموزان :

هر چقدر دانش آموزان  در آموزشگاه به حساب بیایند و هرچقدر بتوانیم آن ها را در آموزشگاه مشارکت دهیم و از توانمندی های آن ها استفاده کنیم ، کمک می کنیم که آن ها به ما اعتماد بیشتری پیدا کنند و ما را منصف تر بدانند، این کار سبب نزدیکی بیشتر عوامل آموزشگاه به دانش آموزان  می گردد و علاوه بر آن توانمندی های آن ها را رشد داده و اعتماد به نفس دانش آموزان  را تقویت می کند .شوراهای هنر جوی ، مشاوره همپایان، انجمن اسلامی، بسیج هنر جوی، گروه های همدرس، انجمن های علمی و … محمل بسیار مناسبی برای استفاده بیشتر از مشارکت دانش آموزان  است.

۳– تلاش برای ایجاد جو صمیمی بر مبنای روابط انسانی در آموزشگاه:

اگر در جو آموزشگاه رابطه ی رئیس و مرئوس ، رئیس و هنر جو، دستورات یک طرفه، امر و نهی، نصیحت، پرگویی، ادبیات دلسرد کننده و منفی رواج داشته باشد جو آن آموزشگاه غیر صمیمی است. در چنین محیطی به مرور افراد از هم دور می شوند؛ حرف همدیگر را کمتر می فهمند؛ علیه هم متحد می شوند ؛ دلسوزی از کارشان محو می شوند؛ افراد فقط به دنبال انجام وظیفه هستند و به نتیجه و کیفیت کار توجه چندانی ندارند؛ کارکنان از هم دلخور و ناراحت هستند؛ فرسودگی شغلی در این محیط بالاست و از همه مهمتر موفقیت در این سیستم دست نیافتنی است و دانش آموزان  کم انگیزه بیشتر از سایرین از این محیط در رنج هستند.

بنابراین برای حل این مشکل نیاز است :

سیستم مدیریتی آموزشگاه مدل رهبری آموزشی باشد

هر قدر از رئیس بودن به سمت رهبر بودن حرکت کنیم، صمیمیت در آموزشگاه بیشتر خواهد شد .

راهکارهایی برای جلوگیری از وقوع مسائل و مشکلات انضباطی در مدارس

▪ برنامه مناسبی برای جلوگیری از وقوع بی انضباطی های دانش آموزان  و اطلاع از رفتار آنها طراحی شود.

▪ شرکت دادن دانش آموزان  در برنامه های انضباطی و روشن کردن قوانین، مقررات و انتظارات آموزشگاه از آنها.

▪ روش هــای تــدریــس و آموزش های معلم باید با توانایی ها، استعـداد و تـفـاوت هـای فردی دانش آموزان  متناسب باشد و از بکارگیری روش های یکنواخت، خسته کننده و بی حاصل احتراز کند.گزارش تخصصی معلم اول ابتداییشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی معلم اول ابتدایی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها