گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان

گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان تحت عنوان  چگونگی تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان

گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی ترغیب دانش آموزان کلاس ششم به درس خواندن با استفاده از تخته هوشمند و محتوا سازی  در دانش آموزان پایه چهارم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۴  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

دیباچه پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

درک مشکل پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

بررسی بیشتر در رابطه با تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

ارائه مستندات پیرامون تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

پیش بینی نتایج در مورد تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

راهکارها پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

رفرنس و منبع مورد استفاده تشویق دانش آموزان به خواندن قرآن

نظارت بر اجرای راه حل ها

در اجرای راه حل ها ، به درستی آن ها نیز دقّت می نمودم. یعنی در حین اجرای روش های انتخابی ، علاوه بر نظارت کامل ، کنترل کننده مداوم امور نیز بودم. به گونه ای که پیشرفت کار را زیر نظر داشته و پیوسته وقایع را ثبت می نمودم و در فرایند اجرا ، نه تنها از همکاران منتقد خود ، در مورد پیشرفت طرح کمک می گرفتم که در صورت نیاز، تغییرات لازم را نیز در اجرای طرح اعمال می نمودم.

هدف های کلی آموزش قرآن دردوره ابتدایی به شرح زیر است:

 

آشنایی با قرآن کریم به عنوان کلام الهی و کتاب آسمان؛

تقویت انس و علاقه به قرآن کریم و یادگیری آن؛

توانایی روخوانی قرآن به صورت شمرده وآرام از روی مصحف با رسم الخط آموزشی؛

توانایی خواندن آیات کتاب درسی به صورت روان یا آهنگین؛

آشنایی با قواعد ضروری روخوانی قرآن؛

حفظ برخی از سوره های کوتاه کتاب درسی؛

آشنایی با برخی از داستانهای قرآن کریم؛

فراگیری معنای برخی ازکلمات ساده و عبارات کوتاه قرآن؛

تقویت علاقه به شنیدن ، خواندن و فهم معنای آیات قرآن کریم؛

آشنایی با مفهوم برخی از پیام های قرآن؛

شناخت و تقویت استعدادهای دانش آموزان در گرایش های گوناگون آموزش قرآن.

محتوای آموزش قرآن در دوره ابتدایی با توجه به جامعیت آموزش قرآن و اصول حاکم بر این آموزش، که مهم ترین آن جذاب و دلپذیر بودن محتوا و روش های تدریس با تاکید براستفاده ازهنر برای دست یابی هرچه بیش تر به پیامدهای عاطفی آموزش است. محتوای آموزش قرآن در دوره ابتدایی از بخش های زیر تشکیل می شود:

۱- استماع سوره ها و آیات کتاب درسی از نوار آموزشی: تلاوت زیبای قرآن از جاذبه های هنری قرآن کریم است که همه افراد را درسنین مختلف به سوی خود جذب می کند. از سوی دیگر در آموزش هایی که به نوعی با آموزش زبان ارتباط دارد، مهم ترین و اولین گام، شنیدن است. شنیدن، سخن گفتن، خواندن و نوشتن مهارت های اصلی زبان آموزی است. از این رو اهمیت شنیدن به عنوان اولین گام آموزش قرآن روشن می شود. بهره گیری از استماع سوره های قرآن، این فرصت را پیش می آورد تا آموزش قرآن قبل از توانایی دانش آموزان در خواندن صامت ها و مصوت ها، آغاز شود. نکته قابل ذکر در آموزش  قرآن این است که استماع تلاوت زیبای قرآن، هم طریقت دارد و هم موضوعیت؛ طریقت دارد زیرا صوت زیبای قرآن فضای شورانگیز و دلپذیری را فراهم می آورد که مملو از خاطرات و معنویت است. این فضا به کلاس قرآن روحانیت خاصی می بخشد و کام و جان کودکان را از حلاوت کلام وحی، آکنده می سازد. شنیدن صوت زیبای قرآن در کلاس درس و فضای یادگیری، انحصار نه چندان مطلوب شنیدن آیات الهی در مراسم خاصی همچون عزا و سوگواری را می شکند و به طور طبیعی، به کودکان می آموزد که صوت زیبای قرآن در همه زمان ها و مکان ها، روح بخش آدمی است و دیگر ایشان هرگاه بهترین نغمات قرآنی را می شنوند، خاطره ناگوار از دست دادن عزیزانشان را به خاطر نمی آورند. همچنین هم خوانی دسته جمعی دانش آموزان به همراه نوارآموزشی موجب شور و شوق آن ها گشته و بهره گیری از گوش که تقریباً درآموزش و پرورش دوره ابتدایی ما به فراموشی سپرده شده است، احیا می شود.

موضوعیت دارد زیرا یکی از هدف های فراموش شده درآموزش های رایج قرآن کریم؛ قرائت به شیوه صحیح و زیبا و با صوت و لحن عربی است. این هدف باید مورد توجه باشد و به تدریج در آموزش قرآن جای خود را باز کند. در این میان، استماع صوت صحیح و زیبای قرآن، بهترین، ساده ترین و عمومی ترین روشی است که امکان دست یابی به این هدف را دراختیارعموم فراگیران قرار می دهد. تولید نوارهای آموزش قرآن همراه کتاب از پایه اول ابتدایی تا پایان دوره متوسطه و استفاده از آن درکلاس درس از برنامه های راهبردی گروه قرآن است که بحمدالله تاکنون در کنار تألیف هر کتاب جدیدی، نوار آموزشی آن نیز تولید شده و دراختیار مدارس قرار گرفته است، تا به عنوان یک وسیله آموزشی، و نه فقط کمک آموزشی، در متن فرآیند یاددهی – یادگیری قرار گیرد.

۲- روخوانی آیات قرآن کریم: دانش آموزان برای دست یابی به مهم ترین هدف آموزش قرآن در دوره ابتدایی، از پایه اول تا پایه پنجم، کلمات، عبارات، آیات وسوره های جزء سی ام قرآن کریم را روخوانی می کنند. این فعالیت، بر اساس سوادآموزی فارسی و با استفاده از رسم الخط آموزشی از پایه اول ابتدایی آغاز می شود و تا پایان دوره پنجم ادامه می یابد. روخوانی دانش آموزان از، بخش خوانی کلمات و عبارات به صورت دسته جمعی، آن گاه به صورت فردی با اشاره معلم به صامت ها و مصوت ها و سپس بدون اشاره معلم آغاز می شود و با شمرده خوانی ادامه می یابد تا به خواندن معمولی و روان خوانی برسد. سیر و طول زمانی این مسیر برای دانش آموزان با توجه به استعدادهای آنها متفاوت است. برخی سریعترو برخی آهسته تر این مسیر را طی می کنند. از اصول حاکم برآموزش قرآن، توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان و عدم سخت گیری های بی جا نسبت به آنهاست. در آموزش روخوانی، لوحه های آموزشی جایگاه و نقش ویژه ای دارند. این لوحه ها به شیوه هایی که در کتاب های راهنمای معلم پایه های مختلف توضیح داده شده است، استفاده می شود .در فرآیند یاددهی – یادگیری روخوانی قرآن کریم، نقش عمده و فعال برعهده خود دانش آموزان است و آموزگار بیشترین نقش راهنما و هدایت گری را برعهده دارد.گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستانشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی معلم کلاس ششم دبستان را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها