پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی

پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۵ صفحه

09187518105

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

فایل پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۵ صفحه توسط بانک فایل پژوهشی معلمان تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی عبارت است از

خلاصیه ای مطالب موجود در فایل پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی

کلیات در راستای شناسایی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید:

مقدمه:

جوراب به عنوان یک پای پوش محافظ پا در برابر سرما و گرما و عرق و اشیاء خارجی و …… مطرح بوده و می باشد. شکل کلی آن از ابتدا تا کنون تغییر کلی نداشته و تنها تغییرات آن در طرح، رنگ و نخ مصرفی در بافت بوده است.

شکل آن بصورت یک کیسه سرباز می باشد که بوسیله دوخت، سر آن در یک سمت بسته می شود. قسمت بزرگ اطلاعات موجود در مورد تاریخچه صنعت جوراب بافی مربوط به دوره هائی است که ماشینهای بافت جوراب وارد این صنعت گردید. البته آثار بدست آمده از قرن چهارم و پنجم نشانگر رایج بودن بافتنی دستی در کشورهای شرقی است که تا قرن چهاردهم این هنر دستی به اروپا نرسیده بود. اولین ماشین جوراب بافی دستی در سال ۱۵۸۹ توسط شخصی بنام ویلیام لی در انگلستان ساخته شد. کلیه سوزنهای این ماشین حرکت همزمان داشتند و یک رج از بافت در یک زمان تشکیل می شد.

رشد ماشینهای حلقوی پودی در انگلستان از ماشینهای جوراب بافی شروع شد که در ابتدا حدود ۷۰۰ کارگاه جوراب بافی آغاز بکار کردند و تا سال ۱۷۲۷ به ۸۰۰۰  ماشین رسید. مکانیزم عمل ماشینهای بافندگی تا قبل از ۱۸۶۴ به کمک نیرو محرکه دستی بوده و از آن به بعد نیروی محرکه الکتریکی بکار گرفته شد که توسط شخصی بنام ویلیام کاتون انجام شد. این کار در حقیقت یک انقلاب صنعتی بشمار می رفت و اسم ماشین هم بنام آن شخص William cotton نامیده شد. با اینکار سرعت ماشین افزایش یافت اما کشش و کیفیت آن همانند ماشینهای دستی بود.

در ایران نیز فعالیت این صنعت در سال ۱۲۹۰ هجری شمسی با احداث اولین واحد جوراب بافی در محل شمس العماره آغاز گردید، در حال حاضر تعداد کارگاههای جوراب بافی و کارخانه ای آن به بیش از ۱۰۰۰ واحد رسیده است.

۱-۲- تعریف ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه بندی، فرمول چگونگی بسته بندی اجزاء و قطعات متشکله، حد استاندارد ملی و جهانی، شماره تعرفه گمرکی، شرایط ورود.

– تعریف ویژگیها:

جوراب به عنوان یک پا پوش محافظ پا در برابر گرما و سرما و عرق و اجسام خارجی و … می باشد. استفاده از انواع پوششها با فرمها و اندازه های مختلف علاوه بر جنبه های پوشش ظاهری هدفهای دیگری در بر می گیرد از جمله: حفاظت در برابر سرما، گرما، نور خورشید، مسائل بهداشتی، جلوگیری از ضایعات پوستی بواسطه متمرکز شدن نقاط اتکاء بدن و در نهایت ایجاد سایش بیشتر نسبت به سایر اعضا بدن حائز اهمیت است و بنابراین در طراحی شکل و انتخاب جنس آن نکات بالا باید مد نظر قرار گیرد تا به نحو مطلوبی راحتی پا فراهم گردد.

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی تولید جوراب ورزشی که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط بانک فایل پژوهشی معلمان تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

Coming Soon

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

دیدگاه ها