نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات

نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات تحت عنوان چگونگی افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

نکته ای پیرامون نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات

نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات تحت عنوان چگونگی افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۰ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

دیباچه پیرامون قضیه افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

درک مشکل پیرامون قضیه  افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

بررسی بیشتر در رابطه با افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

ارائه مستندات پیرامون افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

پیش بینی نتایج در مورد افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

راهکارها پیرامون قضیه افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

رفرنس و منبع مورد استفاده افزایش مهارت انشانویسی دانش آموزان

تجزیه و تحلیل داده ها

پس از جمع آوری اطلاعات شواهد ۱ به تجزیه و تحلیل وو تفسیر اطلاعات اتخاذ شده با کمک الگوی مفهومی پرداختم. طبق الگوی فوق عوامل متعددی در انشا نویسی کودک ایجاد مشکل می نمودندکه عبارت بودند از :

عدم آگاهی از ساختار جمله و نداشتن اطلاعات پایه در زمینه ی معیارهای انشا نویسی و نکات دستوری .  –

– ضعف املایی که سبب بی علاقگی در نوشتن انشا می شود .

– نداشتن مطالعه که سبب ناکافی بودن خزانه ی لغات و عدم رعایت نکات دستوری و … می شود-

– نداشتن علاقه که تأثیر مستقیمی روی کیفیت انشا دارد. زیرا فرد بی علاقه قادر به تمرکز نیست و هر لحظه به فکر راه فراری از ادامه ی نوشتن انشاست . از طرفی تمامی عوامل تأثیر گذار در نوشتن یک انشا می تواند در بی علاقگی دانش آموز به انشا نویسی مؤثر باشند .

.  بی سوادی و کم سوادی والدین –

.  دو زبانه بودن دانش آموزان (زبان مادری دانش آموزان ترکی می باشد-

.  آشنا نبودن به معیارهای انشا نویسی و رو شهای آن-

–  اشتغال کودکان در خانه به کارهای خانواده و اهمیت نگذاشتن والدین به درس فرزندان خود .

 راهکارهای اجرایی

با بررسی الگوی مفهومی در مرحله ی قبل از اقدام به انتخاب را ه های موقتی جدیدی نمودم،که عبارت بودند از :

الف : برای درک موضوع ، نوشتن عنوان آن و مقدمه ی مناسب با اطلاعات لازم و کافی در زمینه ی موضوع از طریق سخنرانی یا خواندن کتاب های متنوع در کلاس ارائه شد.

ب : برای رفع تکرار کلمات و جملا تی که ناشی از محدود بودن اطلاعات پایه و دامنه ی لغات است از روش های مختلفی نظیر بازخوانی انشای خود و هم گروه ها، فعال کردن کتابخانه ی کلاسی ، کتابخانه ی مدرسه ، و

تشویق به مطالعه ی کتاب های غیردرسی و مجلات رشد دانش آموزو از این طریق افزایش اطلاعات پایه

استفاده از کلمات هم خانواده ، مترادف و مخالف،  اجرای روش بارش مغزی ، نوشتن انشای گروهی با استفاده از روش پرتوهای خورشیدی  و … بهره گرفته شد .

ج : برای آموزش ساختار جمله ، ضمن معرفی الگوی جمله های خبری، پرسشی، تعجبی و … تمریناتی به بچه ها داده شد . مثلاً ، از آنها می خواستم کلمات درهم ریخته ی روی تابلو را که توسط معلم نوشته شده بود به طور فردی یا گروهی مرتب کنند . یا جملات ناقص را کامل کنند.

د : برای آشنا نمودن دانش آموزان با علائم نگارشی ابتدا علامت ها را به او آموزش داده ، کاربرد هر یک را با کمک تمرینات متنوع به آنها آموختم .

مثال : گذاشتن علامت ( . ؟ !) در انتهای جملات خبری، پرسشی و تعجبی.

ه : برای ایجاد ارتباط منطقی بین جملات از روش بارش مغزی و مرتب نمودن جملات به ترتیب اولویت بهره جستم .

و : نکات دستوری و نگارشی را نیز از راه افزایش مطالعه و دامنه ی اطلاعات با تمرینات عملی مناسب آموزش دادم .

ز : برای رعایت زیبانویسی، حاشیه گذاری و تمیزی در انشا آموزش های لازم را عملاً با نشان دادن یک انشای مطلوب اعمال نمودم.

سایر راهکار های مورد استفاده در حین استفاده از روش های بالا عبارت بودند از :

خلاصه نویسی متن داده شده ، توصیف وضعیت یک مکان ، شی یا شخص از طریق مشاهده ی دقیق اطراف خود  و توجه به جزئیات و کشف چیزهای تازه و نیز بیان نظرات و عقاید شخصی خود در رابطه با آن ، خاطره نویسی ، نامه نگاری ، تبدیل گفتار به نوشتار، توجیه ارزش و اهمیت نوشتن برای دانش آموزان ،

بهره گیری از تشویق و اهدای جوایز  ، نوشتن قسمتی ازیک موضوع و ادامه ی آن به وسیله ی دانش آموزان و آموزش اصول صحیح انشانویسی از این طریق.نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیاتشما عزیزان می توانید نمونه گزارش تخصصی دبیران ادبیات را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها