نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی

نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی تحت عنوان چگونگی تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی و دروس دیگر

نکته ای پیرامون نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی

نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی تحت عنوان چگونگی تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی و دروس دیگر  با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۹ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

دیباچه پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

درک مشکل پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

بررسی بیشتر در رابطه با تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

ارائه مستندات پیرامون تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

پیش بینی نتایج در مورد تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

راهکارها پیرامون قضیه تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

رفرنس و منبع مورد استفاده تشویق دانش آموزان به تحقیق و پژوهش در درس مطالعات اجتماعی

نقش انگیزه ورغبت در پژوهش دانش آموزی:

از لحاظ معنی لغوی انگیزه؛ اسم، و انگیزش، اسم مصدر انگیختن  درلخت نامه دهخدا انگیختن یعنی جنباندن، به پا کردن و به حرکت در آوردن .(هاشمی، ۱۳۸۰،ص۱۹)

انگیزه، حالت یا وضع روانیِ است که رفتار را در جهت هدف یا هدف هایی نیرو می دهد، فعال می سازد و هدایت می کند . بنابراین هرگز کسی انگیزه را ندیده است .انگیزه ها در درون فرد قرار دارند .گاهی ازطریق مشاهده، رفتار افراد، انگیزه های آنها را حدس می زنیم .یا استنباط می کنیم ؛ یا از طریق پرسش از خود آنان به انگیزه هایشان پی می بریم. درروانشناسی انگیزه را گاهی به عنوان نیاز ها و تمایلات یا محرکات درونی شخص تعریف می کنند  (علاقه بند،۱۳۷۰،ص۱۳۰)

انگیزه درونی آن است که فعالیت صحیح و موفقیت آمیز، موجب رضایت خاطر و تقویت رفتار گردد (شعبانی،۱۳۷۸،ص ۳۰)

نقش نظام آموزشی کشور در توسعه فرهنگ پژوهش در مدارس :

آموزش و پرورش باید از نظامی پویا برخوردار باشد . به عبارت دیگر ، علم و پژوهش در آن نهادینه شده و پژوهش دانش آموزان ، جایگاه و موقعیت واقعی خود را در نظام آموزشی بازیابد . اگر چنین شود حس کنجکاوی و اشتیاق به تحصیل در دانش آموزان تقویت می گردد و استعدادهای بالقوه به بالفعل تبدیل می شود چراکه به فرموده مولای متقیان حضرت علی علیه السلام : « آموزش در کودکی همچون نقشی برسنگ ماندگار است . »

نقش معلمان در توسعه فرهنگ پژوهش درمدارس :

« معلمان ، نخستین مشعل‌داران پیشرفت فکری دانش آموزان هستند . معلمان مجرب و بادرک و فهم برای پربار کردن هرچه بیشتر درس ، در تمام زندگی به دنبال اندیشه ها و مطالب تازه هستند . آنان به دانش آموزان می آموزند که چگونه علمی فکر کنند . »‌چگونه منطقی بیندیشند ، چگونه مشاهده کنند و چگونه مشاهدات خود را منظم نمایند ، چگونه حدس بزنند و …

معلمان باید بتوانند فعالیت های علمی دانش آموزان را برنامه ریزی و هدایت و روحیه تعاون و هم فکری را در آن ها تقویت کنند . برای نیل به این مهم ، معلمین باید خود پژوهشگر باشند و با جان و دل با دانش آموزان مشارکت و همکاری داشته باشند . خانواده در توسعه فرهنگ پژوهش در مدارس :

خانواده به عنوان بستری مناسب که می تواند استعدادهای دانش آموزان را شکوفا سازد ، همیشه از جایگاه مهمی برخوردار بوده است . نقش حمایتی والدین ، تشویق ها و همفکری و مساعدت آنان در انجام پژوهش ها می تواند در توسعه فرهنگ پژوهش در بین دانش آموزان نقش به سزایی داشته باشد . در این راستا می توان در آغاز سال تحصیلی ، از والدین برای حضور در مدرسه دعوت نمود و آنها را در کم و کیف پژوهش قرار داد . کلاس های آموزش خانواده ، می تواند محلی باشد برای آموزش جذاب و لذت بخش روش های تحقیق .نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعیشما عزیزان می توانید نمونه گزارش تخصصی دبیران مطالعات اجتماعی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها