پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان با اشتغال زایی ۲۰۰ شغل مستقیم و ۵۵۰ شغل غیرمستقیم

پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان با اشتغال زایی ۲۰۰ شغل مستقیم و ۵۵۰ شغل غیرمستقیم به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۵ صفحه

09187518105

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان با اشتغال زایی ۲۰۰ شغل مستقیم و ۵۵۰ شغل غیرمستقیم به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۵ صفحه توسط بانک فایل پژوهشی معلمان تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان با اشتغال زایی ۲۰۰ شغل مستقیم و ۵۵۰ شغل غیرمستقیم بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان با اشتغال زایی ۲۰۰ شغل مستقیم و ۵۵۰ شغل غیرمستقیم عبارت است از

برنامه بازار و بازاریابی

توصیف بازار (شامل بخش بندی بازار، بازار هدف، جایگاه محصول و…)

این نوع پوشاک در تمام نقاط کشور و در تمام بازارهای پوشاک می تواند به فروش برسد و بازارهای هدف آن ß پاساژها و مغازه های پوشاک کودکانه و جایگاه محصول بخش کودک مغازه هاست.

تحلیل رقبا (تعداد رقبا، رقبای بالقوه، توان رقبا، موانع ورود و خروج و…)

در حال حاضر ۲۱۲ کارخانه تولید پوشاک در کشور وجود دارد که ۱۱۲ عدد آن سنتی و ۸۰ عدد آن نیمه صنعتی و سنتی و تنها و تنها ۲۰ عدد مدرن است که این ۲۰ کارخانه رقبای اصلی محسوب می شوند و ورود و خروج به این صنعت آسان نیست زیرا هم هزینه بالا و هم تخصص ویژه ای نیاز دارد که به طبع همگان ندارند.

استراتژی بازاریابی

۱- استراتژی محصول

بیشترین استراتژی بازاریابی این محصولات تبلیغات است که بر اساس درجه بندی ۱- تلویزیون ۲- روزنامه ها و مجلات ۳- رادیو و ۴- کیفیت تشخیصی مردم

۲- استراتژی قیمت

با تولید انبوه این محصولات و تک نرخی بودن آن هرگونه قیمت گذاری دلخواه را بر دیگر محصولات فاقد ارزش کاسته و به نسبت هزینه های خرید پوشاک خارجی را کاهش داده و باعث هزینه فرصت خرید محصولات ایرانی می شود.

۳- استراتژی مکان

فروش این اجناس در مکان های فروش البسه کودکان که در بازارهای تخصصی یا پاساژها و یا مغازه های مربوط به پوشاک کودکان است صورت می گیرد.

۴- استراتژی توزیع

توزیع آن به عهده کارخانه دار است و سپس بعد از خرید مغازه دارها به عهده خود آنهاست که تحویل مشتری می دهند.

۵- استراتژی جذب مشتری

از طریق تبلیغات و استفاده خود مردم و نظر آن ها در مورد این پوشاک

برآورد میزان تقاضای بازار (برای یک و دو سال آینده)

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پوشاک کودکان با اشتغال زایی ۲۰۰ شغل مستقیم و ۵۵۰ شغل غیرمستقیم که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط بانک فایل پژوهشی معلمان تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

Coming Soon

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

دیدگاه ها