گزارش تخصصی دبیر ادبیات

گزارش تخصصی دبیر ادبیات تحت عنوان چگونگی بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی دبیر ادبیات

گزارش تخصصی دبیر ادبیات تحت عنوان چگونگی بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم  با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۳۰ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی دبیر ادبیات سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی دبیر ادبیات پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی دبیر ادبیات را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی دبیر ادبیات به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

دیباچه پیرامون قضیه بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

درک مشکل پیرامون قضیه  بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

بررسی بیشتر در رابطه با بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

ارائه مستندات پیرامون بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

پیش بینی نتایج در مورد بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

راهکارها پیرامون قضیه بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

رفرنس و منبع مورد استفاده بررسی نقش بازی های کلاسی در رفع ضعف نوشتاری دانش آموزان پایه هفتم

گردآوری اطلاعات و شواهد(۱)

برای حل این مشکل ابتدا به جمع آوری تجربیات اولیا دانش آموزان در ارتباط با درس انشا پرداختم و در جلسه ا ی که در آبان ماه برگزارشد مسئله را مطرح نمودم و از تجربیات همکاران محترم استفاده نمودم.و در این رابطه به مطالعه ی کتابهای مختلف از جمله: آیین نگارش، ره یافت های آموزشی و تربیتی در درس انشا خودآموز روش تدریس مهارت نوشتن در دوره ی دبیرستان، خودآموز روش تدریس زبان فارسی، شیوه های خلاق آموزش انشا، آموزش خاطره نویسی پرداختم. در یک تقسیم بندی کاری در مرحله اول , نحوه تدریس زنگ انشای چند نفر از همکاران را جویا شدم که آیا نگارش ها باید در منزل یا در کلاس باید صورت بگیرد , نظر اولیای دانش آموزان که در مدرسه حاضر می شدند پرس و جو کرده و یادداشت می کردیم که نظرات متفاوتی ایراد می شد در یک نمونه آماری که بدست آوردیم معلوم شد که اکثر انشاها در منزل نوشته می شود که این روش با توجه به تحقیقات و نظر اکثر علمای تعلیم و تربیت کاملاً منسوخ است و اکثر اولیا از این امر ناراضی بودند و دانش آموزان نیز در کلاس تمایل به شنیدن نوشته های هم کلاسی خود نشان نمی دادند.

برای اکثر دبیران نیز ساعت انشا کسل کننده و خسته کننده می باشد , در یک نظر سنجی از دانش آموز ها , آنها نیز بیان کردند که نمی دانند چگونه انشا بنویسند , موضوعات برای آن ها قابل فهم نیست , مورد علاقه آنها نیست.

در نوشته هایی که در خصوص نگارش و مخصوصاً نگارش خلاق , مقطع دبیرستان لازم بود جمع آوری کردیم که در پایان به طور مختصر گوشه هایی از مطالب یادداشت می گردد . در ساعت انشا می توان با ایفای نقش , قصه گویی و نمایش خلاق به عالی ترین اهداف زبان آموزی دست یافت که نوشتن نیز یکی از این اهداف است ایجاد برقراری ارتباط متوسطه اول و عاطفی , نظم بخشی به افکار گفتار پرورش قوه تفکر استدلال , استنتاج و به طور کلی رشد و شکوفایی خلاقیت و استعدادهای زبانی در دانش آموزان می انجامد.

برای حل این مشکل ابتدا به جمع آوری تجربیات اولیا دانش آموزان در ارتباط با درس انشا پرداختم و در جلسه ی ارتقا کیفیت دبیران در آبان ماه مسئله را مطرح نمودم

پیشینه ی تحقیق در مورد درس انشا:

نتایج تحقیق سیر تاریخی درس انشا در کتاب های درسی مدارس ایران از سال ۱۳۰۰ تا ۱۳۷۳ کاری از سید حسین محمدی حسینی نژاد به شرح ذیل است.

۱- به دلیل این که در کار تالیف کتاب های درسی به ویژه انشا هیات های علمی، تخصصی نظارت نداشته اند، توجه جدی و پیگیر به این درس نشده است.

۲- کتابهای راهنمای انشا عملا فاقد یک برنامه عملی و هدف دار برای درس انشا می باشد.

۳- دانش آموزان در تمام مقاطع این درس را دوست دارند و آن را جدی تلقی می کنند.

تجزیه و تحلیل اطلاعات

پس از بررسی نظرات اولیا و همکاران به این نتیجه رسیدم در درس انشا موانع زیادی وجود دارد که برخی از آنها عبارتست از:

۱-    ضعف فرهنگ مطالعه

۲-    جایگاه نداشتن فرهنگ انتقاد و رواج فرهنگ تملق

۳-    فرهنگ جرأت نداشتن واتکا به خانواده برای ابراز ایده ها و آرام و هجوم به مسائل و برآورد راه حل و ارائه آن ها

۴-    عدم وجود تشویق کارساز و مناسب

۵-    ارزش نگذاشتن به نوشته های دبیرستان

۶-    ملموس نبودن موضوعات و مسائل مورد بحث و تکراری بودن آنها

۷-    همکاری نامناسب خانواده ها

۸-    عدم وجود ارزیابی دقیق از درس انشا

۹-    ذاتی و ارثی پنداشتن امر خلاقیت و ابداع

۱۰-مشخص نبودن جایگاه درس انشا در برنامه ی درسی به صورت اعتقادی و سهل الوصول بودن و در اختیار گرفتن آموزش آن و نیز زمان آن برای تکمیل دروس دیگر.

دانش‏آموزان بی انگیزه در مدرسه و راهبردهای افزایش انگیزش

همه‏ی ما از اهمیت انگیزه در زندگی آگاهی کامل داریم، با این حال بیشتر ما احساس می‏کنیم در زندگی به اندازه‏ی کافی دارای انگیزه نیستیم. انگیزه به ما کمک می‏کند تا احساس رضایت‏خاطر کنیم، درباره‏ی خودمان احساس مسئولیت نماییم و بر زندگی خود تسلط داشته باشیم.. بی‏انگیزگی در بین دانش‏آموزان این نگرانی را در والدین و دبیران به‏وجود می‏آورد که شاید آن‏ها نتوانند در مورد خود به درستی عمل کنند، به بیراهه بروند یا حتی زندگی خود را تلف کنند. موقعیت و شرایط محیط آموزشی از جمله عواملی است که با بی‏انگیزگی دانش‏آموزان ارتباط نزدیک دارد. دبیر مهم‏ترین نقش را در مدرسه ایفا می‏کند و چگونگی عملکرد دانش‏آموز به رفتار دبیر بستگی دارد. برای دبیر انگیزه‏ی دانش‏آموز هم به‏عنوان هدف و هم به‏عنوان وسیله‏ی پیشرفت در سایر زمینه‏ها اهمیت بسیار بالایی دارد. لذا در این بحث به‏طور مختصر ابتدا با علائم دانش‏آموزان بی‏انگیزه و سپس به سبب‏شناسی و راهکارهای مناسب جهت بالا بردن انگیزه‏ی لازم در دانش‏آموزان خواهیم پرداخت. پس از تجزیه و بررسی و تحقیق و مطالعه منابع موجود خلاصه یافته های حاصل از این تجزیه و تحلیل ( علل ناتوانی دانش آموزان در نگارش انشا بدین شرح می باشد)گزارش تخصصی دبیر ادبیاتشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی دبیر ادبیات را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها