تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان

تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان تحت عنوان چگونگی از بین بردن اضطراب  در کلاس

نکته ای پیرامون تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان

تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان تحت عنوان چگونگی از بین بردن اضطراب  در کلاس در دانش آموزان پایه اول با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۱۷  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه   از بین بردن اضطراب  در کلاس

سرآغاز سخن پیرامون قضیه   از بین بردن اضطراب  در کلاس

دیباچه پیرامون قضیه  از بین بردن اضطراب  در کلاس

درک مشکل پیرامون قضیه   از بین بردن اضطراب  در کلاس

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه   از بین بردن اضطراب  در کلاس

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه   از بین بردن اضطراب  در کلاس

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه  از بین بردن اضطراب  در کلاس

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با   از بین بردن اضطراب  در کلاس

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات   از بین بردن اضطراب  در کلاس

بررسی بیشتر در رابطه با  از بین بردن اضطراب  در کلاس

ارائه مستندات پیرامون  از بین بردن اضطراب  در کلاس

پیش بینی نتایج در مورد  از بین بردن اضطراب  در کلاس

راهکارها پیرامون قضیه  از بین بردن اضطراب  در کلاس

رفرنس و منبع مورد استفاده  از بین بردن اضطراب  در کلاس

اجرای راه حل:

۱ــ در خصوص مسلط نبودن به درس و  بلد نبودن کامل درس به همکاران گفته شد که در منزل در بعضی از دروس که پایه ضعیفتری دارد فاطمه را ملزم به تمرین بیشتر زیر نظر مادرش بنمایند. چون وقتی تسلط کافی باشد اضطراب ایشان کمتر می شود. دبیر ریاضی و علوم و تعلیمات اجتماعی او این کار را انجام دادند و هر هفته در این خصوص از همکاران نتیجه را می خواستم. به جز دبیر ریاضی دیگر همکاران تقریباً از نتیجهٔ کار راضی بودند و گفتند که وضعیت اضطراب او بهتر شده و همچنین بهتر به درس جواب می دهد.

۲ــ همکاران برای کمک به پیشرفت فاطمه در دروس مختلف از دانش آموزان قوی استفاده نمودند و شواهد امر، اینطور نشان می داد که نتیجهٔ مطلوبی از این کار گرفته اند.

۳ــ همچنین پرسش های درسی همیشه فقط توسط دبیر صورت نمی گیرد بلکه از دانش آموزی که همیاری فاطمه را به عهده دارد استفاده می شود تا اضطراب کمتری به او وارد شود و اینکار نتیجهٔ خوبی به همراه داشته است.

۴ــ هنگام پرسش از فاطمه توسط دبیر، دانش آموزان دیگر، حق پاسخگویی به سؤالات را ندارند و زمان کافی برای پاسخ به سؤالات به وی داده می شود تا فاطمه کمتر دچار اضطراب و لکنت گردد.

۵ــ دبیران از این که فاطمه وضعیت بهتری پیدا کرده او را تشویق می کنند و همین امر باعث اضطراب کمتر و موفقیت بیشتر تحصیلی وی شده است.

گردآوری شواهد ۲

الف) پس از اجرای مرحله اول راه حل، دبیر ریاضی، تعلیمات اجتماعی، زبان، فاطمه را ملزم به انجام تمرین در منزل زیرنظر مادر نمودند و فاطمه هم با نظارت مادرش تمرینهای بیشتری در خانه انجام می داد و وقتی به کلاس می آمد می توانست تا حدودی به درس پاسخ دهد. و هنگامی که از نتیجهٔ حاصل از این کار خواسته شد، آنها از این وضعیت راضی بودند به جز دبیر ریاضی که تغییر کمی در این مورد مشاهده نموده است و علت را نبود وقت کافی در تمرین کلاسی ذکر نموده است.

ب) هر روز همیار فاطمه با او در زنگ تفریح کار می کرده و پرسش انجام می داده و نتیجه را به دبیر مربوطه می داده و شواهد امر حاکی از این است که نتیجهٔ مطلوبی از این کار گرفته اند.

ج) وقتی فاطمه برای پاسخگویی کنار دبیر قرار می گیرد، معلم به بچه ها گوشزد می کند که کسی دستش را بلند نکند چون فاطمه درس را بلد است و زمان کافی به او می دهد و دبیران از روند پیشرفت فاطمه راضی بودند.

د) همکاران از این که فاطمه وضعیت بهتری پیدا کرده او را تشویق می کنند و همین امر باعث رضایتمندی او و اضطراب کمتر و موفقیت تحصیلی بیشتری شده است.

نتیجه گیری

اگر ما به دانش آموزانی که اضطراب دارند و نمی توانند به خوبی از پس برنامه های درسی خویش برآیند به شیوه های ذکر شده در گزارش تخصصی مانند: تمرینات بیشتر زیرنظر والدین، دادن زمان کافی به دانش آموزان هنگام پاسخگویی و تمرین حل کردن وهمینطور استفاده از توان دانش آموزان قوی در یاددهی و پرسش و پاسخ و همچنین در صورت پیشرفت درسی ترغیب و تشویق ایشان صورت بگیرد، خیلی از مشکلات اینگونه دانش آموزان مخصوصاً اضطراب و استرس ایشان کم خواهد شد یا رفته رفته روند بهبودی حاصل می گردد و این امر باعث رشد همه جانبه در خود فرد و دیگر دانش آموزان خواهد شد. شما عزیزان می توانید تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.تدوین گزارش تخصصی معلمان دبستان

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها