گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان

گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان تحت عنوان  چگونگی از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

نکته ای پیرامون گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان

گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس در دانش آموزان چند پایه با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۱۸  صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را  به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

دیباچه پیرامون قضیه از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

درک مشکل پیرامون قضیه  از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

بررسی بیشتر در رابطه با از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

ارائه مستندات پیرامون از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

پیش بینی نتایج در مورد از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

راهکارها پیرامون قضیه از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

رفرنس و منبع مورد استفاده از بین بردن ترس دانش آموزم ازآموزگار و کلاس درس

گردآوری اطلاعات

پیرامون مساله

ترس چیست؟

واکنشی است که در عوامل تهدید کننده فرد قدرت مقابله ی مستقیم با آن را ندارد.ترس در میان همه ی کودکان کم و بیش به صورت های مختلف به چشم می خورد و البته عامل تربیت،در خانه و مدرسه بسیار مؤثر  است.یکی از ترس های خاص کودکان،ترس از مدرسه است که این ترس ، ترسی رایج ، اما اشتباه است؛زیرا غالباً کودک ترسی از مدرسه ندارد بلکه به دلایلی از مدرسه رفتن امتناع می کند.(قائمی ، ۱۳۷۶،ص۵۶)

ترس درسنین ۳الی ۱۱ سالگی در کوکان شدت می یابد ، هرچند در کودکان متفاوت است ولی در این سنین جنبه ی تعمیم ترس در کودکان به مراتب بیشتر از سنین دیگر است.(  میلانی فر ،۱۳۶۹ ، ص۲۱۱).

به طور کلی آقای برلوک لورا در کتاب روانشناسی رشد خود علل و عوامل ترس کودکان را به چهار دسته ی کلی تقسیم کرده است که عبارت اند از:

۱-ریشه های فطری      ۲- عامل ذهنی        ۳- عامل عاطفی       ۴-عامل انظباطی

که به طور خلاصه توضیحاتی راجع به این عوامل در زیر آورده شده است:

۱-ریشه های فطری : انسان به دلیل میل به تداوم زندگی، خواستار حفظ و مراقبت خود از عوامل خطر و دور داشتن خویش از علل و عواملی است که به نظر او عامل مرگ و فنای اوست، پس او می‌ترسد و همین ترس سبب حفظ بقای فرد است.

۲-عامل ذهنی : در مواردی، ترس ریشه در ذهنیت فرد دارد و به صورت اختلالات عصبی، عدم تعادل در بدن و پای‌بندی به موهومات و یا خیالبافی ظاهر می‌شود. ترس کودکان نیز بیشتر زمینه ذهنی دارد مانند ترسیدن از تاریکی و یا ترس از حیوانات خانگی(مرغ و گربه).

۳-عامل عاطفی : علاقه و وابستگی شدید کودک به پدر، مادر، پرستار و یا معلم، سبب ترس از جدا شدن از آنهاست؛ چرا که جدایی را از دست دادن همیشگی آنها تلقی می‌کند و از طرف دیگر طرد کودک توسط والدین و یا سایر نزدیکان نیز سبب بروز و تقویت ترس وی می‌شود.

۴-عامل انضباطی : بخشی از ترس‌های کودکان ناشی از اعمال برنامه سخت و خشن از سوی والدین و یا مربیان به خاطر مسایل انضباطی  است.گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستانشما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگار کلاس چند پایه دبستان را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

برچسب ها

دیدگاه ها