نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی

نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی تحت عنوان  چگونگی توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

نکته ای پیرامون نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی

نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی تحت عنوان  چگونگی توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی  با فرمت ورد و قابل ویرایش و در ۲۸ صفحه

همانطور که خدمت شما عزیزان عرض شد فایل نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی حاصل آخرین تجربیات مدیران این مجموعه می باشد . در فایل نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی سعی نموده ایم بر اساس آخرین تجربیات و مطالعات خود آنچه را که مد نظرمان بوده است را برای شما بزرگواران تدوین نماییم. امیدواریم توانسته باشیم با نگارش فایل نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی سهم کوچکی در ارتقای سطح علمی دانش پژوهان داشته باشیم. انشالله شما عزیزان با استفاده و بهره گیری از این فایل رضایت لازم را داشته باشید . ضمن اینکه پشتیبانی تلفنی این سایت به منظور رفع مشکلات احتمالی و پیشنهادات و انتقادات و شکایات شما عزیزان از ۸ صبح تا ۱۲ شب همه روزه فعال است.

بانک فایل پژوهشی معلمان تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی  خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.بانک فایل پژوهشی معلمان: گزارش تخصصی

 

سرفصلهای موجود در نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

سرآغاز سخن پیرامون قضیه توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

دیباچه پیرامون قضیهتوفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

درک مشکل پیرامون قضیه توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیهتوفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات توفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

بررسی بیشتر در رابطه باتوفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

ارائه مستندات پیرامونتوفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

پیش بینی نتایج در موردتوفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

راهکارها پیرامون قضیهتوفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

رفرنس و منبع مورد استفادهتوفیق در جذب مشارکت اولیا در زمینه آموزشی پرورشی و مالی

روش های برقراری ارتباط میان خانه و مدرسه

والدین وظیفه دارند به طور مرتب با مدرسه ارتباط داشته باشند و با کسب اطلاعات کافی از وضع درس و اخلاقی دانش آموزان تصمیم معقولی برای مشارکت در تربیت اتخاذ کنند . در برقراری باید به چند نکته ی اساسی توجه کرد :

۱-    والدین زمانی قادر خواهند بود نقش تربیتی خود را به نحو مطلوب ایفا کنند و با مدرسه ارتباطی صحیح برقرار نمایند که از وضع درس و رفتاری فرزندشان اطلاع کافی داشته باشند .

۲-    والدین در موقع حضور در مدرسه ، همیشه باید حفظ آرامش را به عنوان یک اصل به خاطر داشته باشند . گاهی ممکن است پدر و مادر با مشاهده ی ضعف درسی در دانش آموز و یا گریه های او که مخصوصاً در دوره ی ابتدایی بیش تر اتفاق می افتد ، احساساتی شوند و به صورت خشن و برافروخته با اولیای مدرسه برخورد کنند . قطعاً چنین حالتی مخل برقراری ارتباط موثر با مسئولان مدرسه خواهد بود . آن چه انسان از آرامش به دست می آورد ، از خشونت عاید او نمی شود . ( کریمی ، ۱۳۶۶ )

۳-    ارتباط اولیا با مسئولان مدرسه باید مستمر باشد . معنای استمرار این نیست که هر روز سری به مدرسه بزنند ، بلکه لازم است به طور مرتب در منزل به وضع درسی و رفتاری فرزند خود رسیدگی کنند و بر طبق اطلاعات به دست آمده ، با مدرسه ارتباط برقرار نمایند . حد و تعداد دفعات حضور در مدرسه را نحوه و میزان رسیدگی به وضع دانش آموزان معلوم می کند . گاهی معلوم جلساتی را در زمان های مختلف تشکیل می دهد و از والدین دعوت به عمل می آورد . حضور مرتب در این جلسات ضروری است و به هماهنگی اولیا و مربیان کمک می کند . ( همان )

۴-    والدین باید در مدرسه  به عنوان ولی حضور پیدا کنند نه به عنوان فردی که در یک جای خاص مسئولیت دارد . اگر پدر یا مادر دانش آموز در وزارتخانه یا سازمانی ، مسئولیت اجرایی سطح بالایی دارد و در انجا به عنوان رئیس ایفای نقش می کند و به تناسب مسئولیت ، گاهی امر و نهی می نماید ، نبایدبا همان شاکله و با همان انتظارات و تصورات وارد مدرسه شود . ( قائمی ، ۱۳۶۹ )

همکاری خانه و مدرسه در امور آموزش دانش آموزان

همکاری والدین با مسئولان مدرسه ٬در دوره ی ابتدایی از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است. می توان گفت بعد اصلی همکاری این دو را همکاری در مسائل آموزشی و پرورشی تشکیل می دهد . نخستین نکته اینکه والدین باید نسبت به پایه تحصیلی و عناوین دروس فرزند خودشان اطلاع کافی داشته باشند و با مطالعه مقدمه و مطالب آغازین کتاب های درسی آگاهی نسبی بدست آورند .نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشیشما عزیزان می توانید نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی ۰۹۱۸۷۵۱۸۱۰۵

دیدگاه ها